Διάφορα - Συνεργάτες

Τέσσερις μεγάλες αναμετρήσεις απόψε από το “Barok” Coffee-Bar!

Από τη Ξάνθη καλείται να περάσει ο Ολυμπιακός στη 13η αγωνιστική της SuperLeague, τον Άρη σ’ ένα πολύ δύσκολο ματς υποδέχεται ο Ατρόμητος, στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός και… πρόσω ολοταχώς γι’ ακόμα ένα βήμα τίτλου ο ΠΑΟΚ, απέναντι στην ΑΕΛ.

Μια πολύ γεμάτη ποδοσφαιρική μέρα, που οι θαμώνες του θα έχουν την ευκαιρία οι θαμώνες του “Barok” να απολαύσουν σε έναν άνετο χώρο, στο κέντρο της Βέροιας!

Νωρίς το μεσημέρι (15:30), ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Ξάνθη στα «Πηγάδια», με τον Μαρτίνς να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει η Μίλαν στο μυαλό κανενός παρά την τεράστια κρισιμότητα του προσεχούς ευρωπαϊκού παιχνιδιού. Πρώτος στόχος η διατήρηση της απόστασης από την κορυφή και η συνέχιση της διεκδίκησης του τίτλου και μετά οι «ροσονέρι».

Λίγο αργότερα, ο Παναθηναϊκός με την επιστροφή όλων των βασικών του ποδοσφαιριστών μετά τις πολλές αλλαγές και την ισοπαλία στο Κύπελλο με την Ιεράπετρα, κοντράρεται με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (17:15) με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα έπειτα από την ισοπαλία με τον Άρη και φυσικά την αγωνιστική πρόοδο. Κάθε ματς μετράει για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία με την παρουσία του συλλόγου μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον μαχητικό Άρη (19:00), λίγα λεπτά προτού ο ΠΑΟΚ κοντραριστεί με την ΑΕΛ στην Τούμπα (19:30). Οι Περιστεριώτες έχουν μετρήσει δυο παιχνίδια χωρίς νίκη, έχουν χάσει έδαφος από την πρώτη θέση και ξέρουν ότι πρέπει να… συνέλθουν άμεσα για να ξαναβρεθούν σε θέση ισχύος για το Champions League. Την ίδια στιγμή, οι «κίτρινοι» βρίσκονται στο -4 από την τετράδα και προέρχονται από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, έχοντας δεχθεί γκολ με πέναλτι στο φινάλε…

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, πάντως, μια εβδομάδα μετά την πολύ δύσκολη νίκη επί της Λαμίας, επιστρέφει εντός έδρας για να συνεχίσει νικηφόρα, κόντρα στην ΑΕΛ που πήρε μεγάλη νίκη (4-2) επί του Πανιωνίου την περασμένη αγωνιστική…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής :

Ξάνθη – Ολυμπιακός (15:30)
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (17:15)
Ατρόμητος – Άρης (19:00)
ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected