Super League 1

Το ‘σωσε στο τέλος ο Πανιώνιος! (βαθμολογία)

Δευτερόλεπτα πριν ο Λεβαδειακός πανηγυρίσει ένα «τρίποντο-οξυγόνο» στη Νέα Σμύρνη, ο Άλμπεργκ σκόραρε στο 94′ κι έσωσε τον βαθμό για τον Πανιώνιο που στο 2ο ημίχρονο επιδόθηκε σε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών!

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με τον Κότνικ στην εστία, τον Κούρντι δεξιά στην άμυνα, τον Σαραμαντά αριστερά και τους Μπανανά και Ντομίνγκες κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κόρμπος και Κεϊτά έπαιξαν στον άξονα, με τον Οικονομίδη κεντρικά, τον Σπιριντόνοβιτς αριστερά και τον Μασούρα δεξιά να πλαισιώνουν τον Ντουρμισάι.

Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός αγωνίστηκε με 5-3-2 και τον Μπάγιτς στο τέρμα, τον Τσαμπούρη δεξιά, τον Καθάριο αριστερά και τους Λιάγκα (σ.σ ντεμπούτο), Παντελιάδη και Ζησόπουλο στην άμυνα. Ο Μητρόπουλος έπαιξε μπροστά τους, με τον Στανόγεβιτς λίγο πιο μπροστά και τον Γιακουμάκη πίσω από τους Νανγκίς και Ιωαννίδη.

Σε ένα παιχνίδι απολύτως στα μέτρα του, ο Πανιώνιος παραλίγο να χάσει και να «γεμίσει» αμφισβήτηση και γκρίνια στο ξεκίνημα της «εποχής» Μάντζιου. Οι Βοιωτοί έφυγαν μεν για πρώτη φορά με θετικό αποτέλεσμα από εκτός έδρας παιχνίδι, όμως φυσιολογικά είναι απογοητευμένοι, αφού κρατούσαν το «τρίποντο» σχεδόν μέχρι το τέλος.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκεζ, Σαραμαντάς, Κεϊτά, Κόρμπος (75’ Άλμπεργκ), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Οικονομίδης (46’ Σίντι Αλί), Ντουρμισάι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Νανγκίς (66’ Μαρκόφσκι), Καθάριος (78’ Μάνγκα), Ζησόπουλος, Γιακουμάκης, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Μητρόπουλος, Ιωαννίδης (86’ Βήχος), Στανόγεβιτς

Η βαθμολογία

Β
1 ΠΑΟΚ 35
2 Ατρόμητος 28
3 Ολυμπιακός 27
4 ΑΕΚ 23
5 Παναθηναϊκός 19
6 Άρης 19
7 Ξάνθη 19
8 Παναιτωλικός 18
9 Πανιώνιος 18
10 Αστέρας Τρίπολης 15
11 ΑΕΛ 14
12 ΟΦΗ 11
13 Λαμία 11
14 ΠΑΣ Γιάννινα 11
15 Λεβαδειακός 8
16 Απόλλων Σμύρνης 2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected