Super League 1

Δημοσίευμα αναφέρει τους 6 που θα αποχωρήσουν από τον Άρη

Κάποιους τους θέλουν, άλλους όχι, αλλά για ορισμένους δεν μπορούν. Ο τεχνικός διευθυντής του Ντίνος Διαμαντόπουλος επιβεβαίωσε ότι υπάρχει… μαύρη λίστα.

Ήδη το Sportime έχει αποκαλύψει ότι σε αυτήν βρίσκονται τα ονόματα των Παυλίδη, Τζανακάκη, Ναζλίδη, Σόουζα, Κολάσο και εσχάτως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει προστεθεί και του Ιντζόγλου.

Κάποιοι θα φύγουν εύκολα, άλλοι με… ζόρι και ορισμένοι δεν «κουνιούνται». Πρόθεση, πάντως και στους 5 προαναφερθέντες είναι να κάνουν… χώρο και οικονομία για τους επόμενους.

Ο Σοόυζα λόγω του τραυματισμού του δύσκολα θα αποχωρήσει, που θα βρει ομάδα και τα 120.000€ συμβόλαιο που έχει με τον Άρη.

Ο Κολάσο τα διπλάσια πλας. 270 έχει να λαβαίνει. Τα Ελληνόπουλα είναι low budget και θα βρεθεί η χρυσή «τομή» και ο Μαβράι δεν έχει δείξει αυτά που περίμεναν, αν μπορούσαν θα τον αποδέσμευαν. Δεν μπορούν, οπότε δεν το σκέφτονται καν.

ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
Για τις ματιές του Αστέρα Τρίπολης στον Δεληζήση ενημερωθήκατε από το Sportime. Προτεραιότητα του ήταν και παραμένει ο Αρης. Επίσης γράφτηκε. Ο «Δέλη» έχει ήδη μιλήσει με τη διοίκηση και προφορικά τα έχουν βρει. Μέχρι το τέλος του 2018 θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές που αγγίζουν το 100%.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected