Κατηγορίες
Αθλήματα

H 4η Ετήσια Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση μελών του “Εν Σώματι Υγιεί” (photos)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (15/12) στα γραφεία του “Εν Σώματι Υγιεί”, στην οδό Ζαχ. Παπαντωνίου 30 στο Πανόραμα, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, που φέτος εκτός από Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό είχε και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2019-2021.

Η φετινή ΓΣ ήταν η 4η για το σωματείο, αλλά η πρώτη που έγινε στον δικό της χώρο. Η συμμετοχή στις αρχαιρεσίες ήταν παραπάνω από ικανοποιητική αφού κατάφεραν και ψήφισαν όλα τα μέλη!

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα και μετά τις τυπικές διαδικασίες και τις εκλογές, ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα ενόψει των Χριστουγέννων. Τα μέλη που πλειοψήφησαν, θα συνέλθουν σε συνεδρίαση μετά τις εορτές, ώστε να αποφασιστεί ο καταμερισμός των αξιωμάτων.

Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση από τον σύλλογο.

* Κυκλοφόρησαν τα Ημερολόγια του 2019 με φωτογραφίες από τα πέντε Αθλητικά Τμήματα του Σωματείου. Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν ημερολόγια για το “Εν Σώματι Υγιεί” και μπορείτε να τα προμηθευτείτε και παράλληλα να ενισχύσετε το σωματείο, στο τηλ. 6976591081 και στο email r4rehab@yahoo.com (Υπάρχει η δυνατότητα ταχυδρομικής αποστολής)

δείτε φωτογραφίες από τη Συνέλευση ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected