Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

“Barok” Coffee-Bar – Λεβαδειακός vs ΠΑΟΚ στις 19.30

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λεβαδειακό απόψε στις 19:30 για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Ένα παιχνίδι που “γεμίζει” το βράδυ της Δευτέρας και δίνει κίνητρο στους ποδοσφαιρόφιλους να βρεθούν στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας.

Δυνατή ματς αναμένεται να γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς με τον πρωτοπόρο Δικέφαλο να θέλει ακόμη μία νίκη και τους Βοιωτούς να χρειάζονται πάση θυσία ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Λεβαδειακός, από την πλευρά του, θα τα δώσει όλα στο σημερινό ματς καθώς «καίγεται» για βαθμούς για να πάρει ανάσα και να ξεφύγει από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Τζουζέπε Σανίνο γνωρίζει πως η ομάδα του θα βρεθεί σε δύσκολη θέση κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, όπως τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του, σημειώνοντας ότι ο Λεβαδειακός θα παραταχθεί με ενισχυμένη άμυνα.

Οι Θεσσαλονικείς την πολύ βαριά ήττα από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, όπου η κατάκτηση του τίτλου είναι ο απόλυτος στόχος της φετινής σεζόν. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιδιώξει να αντιστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία και να διατηρήσει τη μεγάλη διαφορά που έχει «χτίσει» από τον κύριο ανταγωνιστή του για τον φετινό τίτλο, Ολυμπιακό.

Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού δεν θα βρίσκονται οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας ενώ σε σχέση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος στη σύνθεση του Δικεφάλου επιστρέφει ο Χοσέ Κάνιας, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από την αποβολή του στη Λαμία. Στις τάξεις του Δικεφάλου υπάρχει μεγάλη συσπείρωση μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την ΜΠΑΤΕ και ζητούμενο είναι να έρθει το τρίποντο στη Λιβαδειά ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected