Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ απόψε στο “Cafe στο 90′”

Ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σήμερα (19:30) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League, με τους γηπεδούχους να θέλουν βαθμολογική… ανάσα και τον Δικέφαλο να διατηρήσει τη διαφορά στην κορυφή.

Τη Δευτεριάτικη αναμέτρηση προσφέρει στους θαμώνες του απόψε το “Cafe στο 90”, το απόλυτο ποδοσφαιρικό στέκι στον Σταυρό Ημαθίας!

Δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ μέσα στη Λιβαδειά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Λεβαδειακό, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρεις βαθμούς για τους δικούς τους λόγους.

Ο Δικέφαλος, θα επιδιώξει το διπλό έχοντας τις απουσίες του Αντρέ Βιεϊρίνια και του Δημήτρη Πέλκα, αλλά με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας που επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας για το πρωτάθλημα.

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να αφήσουν πίσω την Ευρώπη και να συνεχίσουν το σερί που χτίζουν στο πρωτάθλημα, επιδιώκοντας να διατηρήσουν την απόσταση στην κορυφή στους οχτώ βαθμούς.

Από την άλλη, η ομάδα της Λιβαδειάς χρειάζονται μία βαθμολογική… ανάσα, προκειμένου να ξεφύγει από την “κόκκινη” ζώνη, καθώς βρίσκεται στην 15η θέση με οχτώ βαθμούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected