Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Εύκολο απόγευμα για τον Αστέρα στις Σέρρες

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το καθήκον του και έφτασε σε τρίτη νίκη στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 3-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου, φτάνοντας έτσι στην 1η θέση του ομίλου.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους “κιτρινομπλέ” οι οποίοι σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο άνοιξαν το σκορ με όμορφο σουτ του Τσιλιανίδη έξω από την περιοχή.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, και πάλι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης λίγο έλειψε να διπλασιάσει τέρματα της ομάδας του με συρτό σουτ που όμως κατέληξε στο δοκάρι του Σαββίδη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο όμως δεν απείλησαν τον Αθανασιάδη που είχε ένα άνετο απόγευμα στις Σέρρες.

Στο 20′ και πάλι ο Τσιλιανίδης είχε δοκάρι με εναέριο βολέ μέσα από την περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 22′ με πλασέ του Ζυγκερίδη που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 24′ ο Τσιλιανίδης εκμεταλλεύτηκε σοβαρό λάθος της άμυνας, βρέθηκε απέναντι στον κίπερ, πλάσαρε, η μπάλα δεν πήρε κατεύθυνση προς την εστία, ο Δουβίκας έκανε νέο πλασέ, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να σκοράρει.

Ο Αστέρας εξακολουθούσε να ελέγχει πλήρως την αναμέτρηση και στο 42 έφτασε σε 2ο γκολ με τον Μπαστιάνο. Ο εξτρέμ του Αστέρα πάτησε περιοχή από τα δεξιά πέρασε τέσσερις παίκτες, σούταρε και σκόραρε.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ξεκίνησε και το 2ο ημίχρονο ο Αστέρας με τον Τάσο Δουβίκα να βρίσκει το πρώτο του εφετινό γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από τακουνάκι του Σάλας.

Λίγο αργότερα, στο 58′, ο Ρόλε έκανε σέντρα και ο Βαλιέντε με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στo τελευταίο μισάωρο ο Αστέρας εξακολουθούσε να έχει πλήρως τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά ο ρυθμός έπεσε αισθητά.

Πλέον ο Αστέρας περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής (21/12) για να μάθει τον αντίπαλο του στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συνθέσεις

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Μαυρομάτης (53′ Δέντσας), Τσαούσης (64′ Λαζαρίδης), Κουτζαβασίλης, Κ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ζυγκερίδης, Κεχαγιάς (78′ Γκόλιας), Δ. Τριανταφύλλου, Τάκας, Καριοφύλλης

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Αλμπάνης (63′ Κάρδαρης), Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Ορτέγκα (80′ Φωτόπουλος, Μπελόκ, Σάλας, Ρόλε, Τσιλιανίδης (54′ Φερνάντεθ), Μπαστιάνος, Δουβίκας

Αναλυτικά η βαθμολογία:

1. Αστέρας Τρίπολης 9

2. Απόλλων Σμύρνης 3

3. Τρίκαλα 1

4. Απόλλων Παραλιμνίου 1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected