Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Εύκολο απόγευμα για τον ΟΦΗ στην Κέρκυρα

Ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε στην Κέρκυρα όπως έπρεπε, κέρδισε με άνεση και πήρε την πρώτη θέση πετυχαίνοντας και ευνοϊκή κλήρωση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρουσιάζοντας το καλύτερο του πρόσωπο, από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ καθάρισε την πρόκριση μέχρι το 15ο λεπτό όταν και προηγήθηκε με 2-0 χάρις στα γκολ των Κοιλιάρα, Ντίνα. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον – η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν ήδη μεγάλη και ο ΟΦΗ έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα γκολ.

Το κέρδος του 0-2 από το πρώτο ημίχρονο ήταν ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος έβγαλε νωρίς από το παιχνίδι τους Ποτουρίδη, Ντίνα με αποτέλεσμα να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Στο δεύτερο 45λεπτο ο ΟΦΗ έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες με Σάσι και Βουό που τελικά πέτυχε το τρίτο γκολ στην Κέρκυρα.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

Κέρκυρα: Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (71′ Σπίνουλας), Βέρτζος, Γεωργκαόπουλος, Αναστασίου, Ντα Μότα, Θεοδωράκης, Βίλα (76′ Τουράμ), Νίκιτς, Ντα Σίλβα (76′ Σιατραβάνης), Μίσκου

ΟΦΗ : ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης (65′ Κομεσίδης), Μιχόγεβιτς, Νάστος, Οικονόμου, Σάσι, Κουτσιανικούλης, Ντίνας (75′ Νοικοκυράκης), Βουό (86′ Καλαϊτζάκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected