Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έδειξε ξανά τη δυναμική της η Ντόρτμουντ! (vid)

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε στις νίκες, άφησε την Γκλάντμπαχ στο -9 και πηγαίνει στη χειμερινή διακοπή, έχοντας αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι παίκτες του Φαβρ αντέδρασαν με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα από την Φορτούνα, την πρώτη στη σεζόν στην Bundesliga, και έφτασαν δίκαια στο 2-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και έχασαν τις πρώτες σημαντικές ευκαιρίες με τους Reus (20’) και Alcacer (22’), πριν ο Ισπανός τραυματιστεί και δώσει τη θέση του στον Γκέτσε στο 34’. Ο τελευταίος, όμως αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, καθώς στο 42’ έδωσε την ασίστ στον Σάντσο, που από πολύ δύσκολη γωνία έκανε το 1-0! Η χαρά για τους γηπεδούχους δεν κράτησε για πολύ, καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Κράμερ έκανε το 1-1.

Η Ντόρτμουντ ήταν πολύ καλύτερη στην επανάληψη και στο 54’ ο Γκέτσε έδωσε τη δεύτερη ασίστ του στο ματς για να κάνει το Ρόις από κοντά το 2-1! Ο αρχηγός της Μπορούσια είχε και δοκάρι στη συνέχεια σε εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το τρίτο γκολ και ναι μεν να μην το βρίσκουν, αλλά να κρατάνε το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Συνθέσεις

Ντόρτμουντ (Λουσιέν Φαβρ): Μπούρκι, Πίσεκ, Βάιγκλ, Τοπράκ, Χακίμι, Βίτσελ, Ντιλέινι, Γκερέιρο (93’ Μπρουν Λάρσεν), Ρόις, Σάντσο (91’ Βολφ), Αλκάθερ (34’ Γκέτσε)

Γκλάντμπαχ (Ντίτερ Χέκινγκ): Ζόμερ, Βεντ, Στρομπλ, Μπάιερ, Τζόνσον, Κράμερ (68’ Χόφμαν), Νόιχαους (82’ Κουσάνς), Ζακάρια, Χέρμαν (73’ Τραορέ), Αζάρ, Πλέα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected