Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 8ος όμιλος] Ένωση Λέρνας – ΑΟ Κατασταρίου 0-1

Σε ένα γήπεδο με κακό αγωνιστικό χώρο (συνθετικός χλοοτάπητας) κατέβηκαν να αγωνιστούν οι δύο ομάδες για το εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Λιγοστός ο κόσμος στις κερκίδες (περίπου 30 άτομα) και με καλές καιρικές συνθήκες οι δύο ομάδες προσπάθησαν από τα πρώτα λεπτά να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο τεχνικός της ζακυνθινής ομάδας Δημήτρης Νόλης παρέταξε τον ΑΟΚ με την γνωστή πλέον σύνθεση, μόνο που… αυτή την φορά ξεκίνησε βασικός στην δεξιά πτέρυγα ο Μιχαηλίδης, αντί του Βιέντ που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, αλλά βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια ο Δρακόπουλος, δεξιά ο Παναγόπουλος, αριστερά ο Κουρέλλας, στο κέντρο της άμυνας Σωτηρόπουλος και Καρβούνης, στην μεσαία γραμμή Πέττας και Τηλιόπουλος, δεξιά ο Μιχαηλίδης, αριστερά ο Κάρδαρης και επιθετικό δίδυμο Τααρίπτε και Μεζίνι.

το φιλμ του αγώνα στο ioniansports.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Λέρνας: (Λουκάς Κούρος) Kατσιαούνης, Μπόμπος (70΄ Αντωνόπουλος), Καϊφας, Καλπατζής, Σέλλης, Μούγιος, Παπουτσής, Φλεβάρης, Μπίτζης, Τριανταφύλλου, Υιαρόμ.

ΑΟΚ Ζακύνθου : (Δημήτρης Νόλης) Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Κουρέλλας, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης, Πέττας, Μιχαηλίδης, Τααρίμτε (90΄ Μαρούδας) , Μεζίνι (86΄ Βιέντ), Κάρδαρης (78′ Mπριλάκης), Τηλιόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected