Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο “διπλό” το Κισσαμικού στη Λάρισα, με χατ τρικ του Ρίσκι!

Με πρωταγωνιστή τον Ρίσκι που πέτυχε χατ-τρικ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έκανε επιβλητικό πέρασμα από την έδρα του Απόλλωνα Λάρισας (3-0).

Στο πρώτο ματς πρωταθλήματος με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο οι “μπλε” πήραν βαθμολογική ανάσα και θα κάνουν… καλά Χριστούγεννα.Ενα ονειρικό πρώτο ημίχρονο έβγαλε σε έναν βαρύ έως ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο ο ΑΟΧ/Κισσαμικός “βρίσκοντας” δυο γκολ με τον Ρίσκι (19′ και 37′), από ασίστ Αρναρέλλη και Αποστολόπουλου και ευκαιρίες και για περισσότερα. Από την άλλη η εστία του Λαζαρίδη δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η χανιώτικη ομάδα διαχειρίστηκε σωστά το σκορ και όταν έπρεπε “χτύπησε” για 3η φορά με τον Ρίσκι στο 82′ μετά από πάσα του Καραγιάννη.

Οι φάσεις του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (31′ Γαρυφαλλόπουλος, 68′ Καμπέρης), Τασιούλης (80′ Γκουντρουμπής), Σουλιώτης, Καρατάσιος, Πολέτο, Λουκάο, Μαρκολίνο.

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Τόλι, Σισέ, Φαζός, Καραγεώργης, Σελινιωτάκης (87′ Χαλκιαδάκης), Γκίνη, Αρναρέλλης (81′ Τεγούσης), Βρεττός, Αποστολόπουλος (71′ Καραγιάννης), Ρίσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected