Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σε εξαιρετικό κλίμα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΓΑΣ Ροδοχωρίου (photos)

Σε έναν όμορφο χώρο στο καφέ “ΝΕΟΝ” της Νάουσας και παρόντες διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων του συλλόγου (μαζί και οι ομάδες Κ16 και Κ14) που αγωνίζονται στα αντίστοιχα τμήματα, έλαβε χώρα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τάσος Μωυσίδης καλωσόρισε άπαντες στην εκδήλωση και τους μίλησε για την ανάγκη να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές, που υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, έχουν παρουσιάσει σημαντική αγωνιστική βελτίωση.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, άλλωστε η πορεία της ανδρικής ομάδας είναι τέτοια που έχει δημιουργηθεί μια σημαντική ευφορία στις τάξεις του συλλόγου, δεδομένου πως φέτος η διοίκηση απολαμβάνει τους καρπούς του πενταετούς σχεδιασμού, ο οποίος ήθελε τον ΓΑΣ να ανεβαίνει “σκαλοπάτια” όπως και εκ του αποτελέσματος, πράττει.

Ειδικά δε αν έρθει το πρωτάθλημα, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε στην εκδήλωση, τότε θα έχει διεκπαιρεωθεί στο άριστο το συγκεκριμένο πλάνο και θα δώσει τη δυνατότητα στη διοίκηση να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και συγκεκριμένα για τη συμμετοχή της ομάδας σε μια εθνική κατηγορία.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος στην ομιλία του, άπαντες πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη.

Η διοίκηση της ομάδας στέλνει τέλος τις ευχές της για τις ημέρες των Χριστουγέννων και εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες στην ΕΠΣ Ημαθίας, καλές γιορτές, ευτυχία και ευημερία ενόψει της και της έλευσης της νέας χρονιάς.

δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή εκδήλωση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected