Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Oι 350 συμμετοχές και τα 100+ τέρματα : Αυτός είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΦΑΣ Νάουσα!

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει ζήσει τα πάντα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΦΑΣ Νάουσα ενόψει του Ιανουαρίου.

Έστω και με καθυστέρηση λίγων μηνών, το…φλερτ που υπήρξε το καλοκαίρι αλλά για διάφορους λόγους (τότε) δεν είχε αίσιο τέλος, καταλήγει σε “γάμο” και έτσι ο Χρήστος Καραγιάννης είναι πλέον παίκτης των “κυανολεύκων”.

Ο 35χρονος (06/12/1983) επιθετικός με καταγωγή από τη Σκύδρα, έχει κάνει ήδη δύο προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σγούρδα και από την 1η Ιανουαρίου θα είναι και επίσημα παίκτης του ΦΑΣ, στην τέταρτη κατά σειρά ομάδα της Ημαθίας στην οποία θα αγωνιστεί.

Είχαν προηγηθεί το Μακροχώρι (για ενάμιση χρόνο και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του 2002 έως και τον Ιανουάριο του 2004), η Βέροια για το ίδιο χρονικό διάστημα και μάλιστα αμέσως μετά τους “ασπρόμαυρους” αλλά και ο ΑΣ Ειρηνούπολης, στον οποίο εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2016 και πανηγύρισε μάλιστα τον τίτλο με την ομάδα του Θοδωρή Καρυπίδη.

Το φετινό καλοκαίρι φόρεσε τη φανέλα του ΑΣ Γιαννιτσά, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας (ένα γκολ) ενώ την περσινή σεζόν πανηγύρισε ένα ακόμη τίτλο στην καριέρα του και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα με τον Κρόνο Αργυράδων.

Συνολικά έχει καταγράψει πάνω από 340 συμμετοχές (επαγγελματικές και ερασιτεχνικές), ενώ έχει…ματώσει ουκ ολίγες φορές τα αντίπαλα δίχτυα έχοντας φτάσει πλέον σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων.

Σταθμοί στην καριέρα του υπήρξαν επίσης ο Απόλλων Κρύας Βρύσης (δύο θητείες), Αλμωπός Αριδαίας (επίσης δύο θητείες), Τρίκαλα 1963 και ΑΟ Τρίκαλα, Τύρναβο, ΑΟ Κασσιώπη, Αναγέννηση Επανωμής, Αετό Σκύδρας, Παναχαϊκή, Βέροια, Εορδαϊκό, Καβάλα, Προοδευτική, Μακροχώρι και Λαμία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected