Basket

Εντυπωσιακά τα δώρα στον ετήσιο χορό των Αετών Βέροιας!

Δύο 24ωρα απομένουν για τον ετήσιο χορό των Αετών Βέροιας, που θα λάβει χώρα φέτος στο κέντρο “ΑΚΡΟΠΟΛΗ” και συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο 29/12.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα τα δώρα που θα δοθούν σε δύο τυχερούς από τα παιδιά της Ακαδημίας που θα δώσουν το παρών στον χορό αλλά και δύο από τα μεγάλα δώρα που θα κληρωθούν μέσα από τη λαχειοφόρο αγορά.

Αναλυτικά :

“Ανακοινώνουμε τα δώρα της κλήρωσης για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας μας, που θα δώσουν το παρών στον ετήσιο χορό των Αετών Βέροιας, το Σάββατο 29/12 στο κέντρο “Ακρόπολη”.

Οι δύο (2) τυχεροί/τυχερές λοιπόν που θα βρίσκονται στην παρέα μας, θα παραλάβουν :

1) Ένα tablet μάρκας Lenovo Tab8, ιδανικό για όλη την οικογένεια, είτε πρόκειται για οικιακή εργασία, είτε για ηλεκτρονικές αγορές, είτε για χρονοβόρα εργασία.

2) Το ρολόι χειρός HUAWEI Color Band A2, που σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τις καθημερινές σου δραστηριότητες, καθώς επίσης να έχεις τον έλεγχο στις κλήσεις και στα μηνύματα σου.

Λίγη ώρα μετά, θα διενεργηθεί η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς (κόστος λαχείου 2€) και δύο από τα μεγάλα δώρα του ετήσιου χορού των Αετών είναι :
1) Μία Smart LED TV 43 ιντσών F&U FLS43206, με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι τηλεοράσεις της συγκεκριμένης τεχνολογίας, προσφορά των Αετών Βέροιας.

2) Μία μηχανή espresso MITACA M8, τελευταίας τεχνολογίας μαζί με 90 κάψουλες espresso της εταιρίας illy, προσφορά της εταιρίας “ΑΦΟΙ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗ” στη Βέροια.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected