Κατηγορίες
Super League 1

Η αγωνιστική που αναβλήθηκε στη Super League και οι αλλαγές στο πρόγραμμα

Την απόφαση να πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου η αναβληθείσα 15η αγωνιστική της Super League έλαβε η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Αυτό σημαίνει ότι μετακινούνται όλες οι υπόλοιπες αγωνιστικές κατά μια εβδομάδα.

Οι ομάδες δέχθηκαν κατά πλειοψηφία (13-3) το δεύτερο σκέλος της πρότασης της Nova, με την οποία συντάχθηκε και η ΕΡΤ, δηλαδή να μεταφερθεί το πρωτάθλημα μια εβδομάδα αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική.

Οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Άρης και Πανιώνιος καταψήφισαν την πρόταση, καθώς πρόκριναν τη λύση να διεξαχθεί εμβόλιμη αγωνιστική, ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι για το τριήμερο 12, 13 και 14 Ιανουαρίου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί η 16η αγωνιστική της Super League, η πρώτη του δευτέρου γύρου, αλλά πλέον το πρόγραμμα αλλάζει.

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μία εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών», αναφέρει η ανακοίνωση της Λίγκας.

Η 15η αγωνιστική περιλαμβάνει τα ματς:

ΑΕΚ-Λεβαδειακός
Ξάνθη-Άρης
Λαμία-Απόλλων Σμύρνης
ΟΦΗ-Ατρόμητος
Ολυμπιακός-ΑΕΛ
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης

Η 16η αγωνιστική περιλαμβάνει τα ματς:

ΑΕΛ-Απόλλων Σμύρνης
Ατρόμητος-Παναιτωλικός
ΟΦΗ-Πανιώνιος
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Ξάνθη
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
Άρης-Λαμία
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected