Κατηγορίες
Basket

Μια πολύ όμορφη βραδιά με εκπλήξεις στον ετήσιο χορό των Αετών Βέροιας!

Με τον καλύτερο τρόπο “έκλεισε” το 2018 για τους Αετούς Βέροιας!

Ο ετήσιος χορός που διοργανώθηκε στο Κέντρο “ΑΚΡΟΠΟΛΗ” είχε την επιτυχία που στόχευσε η διοίκηση και με την παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων και φίλων της ομάδας, αποχαιρέτησαν άπαντες μια πολύ σπουδαία χρονιά για τον σύλλογο.

Μια χρονιά στην οποία οι Αετοί κατέκτησαν τον τίτλο στη Β ΕΚΑΣΚΕΜ (και μάλιστα αήττητοι) και μέσα σε έναν χρόνο ζωής κατάφεραν να αγωνιστούν στην ανώτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ δημιουργήθηκαν τα πρώτα τμήματα υποδομής, τα οποία τίμησαν με την παρουσία τους 40 παιδιά της περιοχής, παραπάνω δηλαδή από τον στόχο που έθεσε η διοίκηση για τον πρώτη χρόνο λειτουργίας της.

Η χθεσινή βραδιά, εκτός του προγράμματος που ετοίμασε η ορχήστρα για τους καλεσμένους, είχε και αρκετές εκπλήξεις.

Παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ. Κωνσταντίνου Βοργιατζίδη, της Περιφερειακής Συμβούλου κας Νίκης Καρατζιούλα, του προέδρου του ΚΑΠΑ Βέροιας κ. Στέργιου Διαμάντη και του προέδρου των Αστικών ΚΤΕΛ και υποψήφιου Δημάρχου κ. Παύλου Παυλίδη, η διοίκηση της ομάδας πραγματοποίησε τέσσερις βραβεύσεις.

Ειδική τιμητική πλακέτα παρέλαβαν οι Σάκης Ιατρού, Κώστας Κασάπης και Μάκης Ιωσηφίδης, για την προσφορά τους στον σύλλογο αλλά και γενικότερα για την πολυετή προσφορά τους στο μπάσκετ, ενώ τη φανέλα με το νούμερα 4 των Αετών Βέροιας παρέλαβε ο Σάκης Σπέτσας, ιδιοκτήτης των καταστημάτων Mikel στη Βέροια, μεγάλου υποστηρικτή της ομάδας τη φετινή χρονιά.

Στη συνέχεια, τα παιδιά της Ακαδημίας που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, συμμετείχαν στην κλήρωση για δύο δώρα της διοίκησης των Αετών, ένα tablet Lenovo και ένα ρολόι χειρός τελευταίας τεχνολογίας.

Τυχεροί της βραδιάς ο Φώτης Ντάκος και η Σοφία Κασάπη, οι οποίοι και παρέλαβαν τα δώρα τους.

Στα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης, η εντυπωσιακή προσφορά του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης “Easy Education” που παρέδωσε σε όλους τους αθλητές της Ακαδημίας των Αετών Βέροιας, μία υποτροφία αξίας 600€ για τη παρακολούθηση δωρεάν εκπαίδευσης χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών επιπέδου Standard ή Proficeincy για την απόκτηση επίσημου πιστοποιητικού!

Ακολούθησε η κλήρωση για τα πλούσια δώρα των χορηγών, διαδικασία που ναι μεν κούρασε λόγω της πληθώρας των δώρων όμως είχε ενδιαφέρον καθώς κληρώθηκαν ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, προσφορά του Vergina Travel, μία τηλεόραση Smart LED TV 43” προσφορά των Αετών Βέροιας και μία μηχανή Espresso τελευταίας τεχνολογίας μαζί με 90 κάψουλες ILLY, προσφορά της εταιρίας “ΑΦΟΙ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗ”.

Το πρώτο κέρδισε ο κ. Χαραλαμπίδης και η κόρη του Κωνσταντίνα, μέλος του γυναικείου τμήματος των Αετών Βέροιας, η οποία και το χάρηκε με την ψυχή της ενώ την τηλεόραση κέρδισε ένα ακόμη μέλος της Ακαδημίας, ο κ. Πελαλίδης με τον γιο του Γιώργο. Η μηχανή του espresso δόθηκε σε λαχείο που είχε διανεμηθεί πριν την εκδήλωση.

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας ευχαριστεί θερμά τους εκλεκτούς καλεσμένους από τη Δημοτική αρχή αλλά και την Περιφέρεια που έδωσαν το παρών, τους υποστηρικτές και χορηγούς της ομάδας, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς που αγκάλιασαν τη φετινή προσπάθεια και τους εύχεται μια καλή και δημιουργική χρονιά!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected