Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απέκτησε Μπάλλα ο Πανηλειακός

Τον ταλαντούχο 16χρονο μεσοεπιθετικό Λάμπη Μπάλλα, απέκτησε ο Πανηλειακός, προσδοκώντας και σε μια επένδυση για το μέλλον με βάση όσα έχει δείξει ως τώρα ο νεαρός (γεν. 1/11/2002).

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, ο παίκτης ως τώρα, από το καλοκαίρι αγωνίστηκε στον ΑΟ Μακρισίων (Α1 Ηλείας) με 14 συμμετοχές και 2 γκολ.

Ο Λάμπης Μπάλλας, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ηλικία των 5 ετών στην ακαδημία Αίολου Πύργου και έμεινε εκεί μέχρι τα 14 όπου πρόπερσι μεταγράφηκε στη Δόξα Ελαιώνα (Α2 Ηλείας) αγωνιζόμενος σε 16 ματς και πετυχαίνοντας 5 γκολ, ενώ πέρυσι έπαιξε στον Κεραυνό Χειμαδιού (Β’ Ηλείας), που είναι και η ομάδα του χωριού του. Εκεί σκόραρε συνολικά 33 γκολ στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων τα 22 στην κανονική περίοδο σε 20 συμμετοχές του και τα 11 στα πλέι-οφ σε 9 αγώνες που έπαιξε, και άλλο 1 στο Κύπελλο.

Είναι γιος του γνωστού στον ποδοσφαιρικό κύκλο της Ηλείας, Βασίλη Μπάλλα, που μέχρι τα 42 του έπαιξε επί σειρά ετών στον Κεραυνό Χειμαδιού (ως ένας σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος), ενώ και ο μεγάλος αδερφός του Λάμπη, ο 18χρονος Δημήτρης παίζει ποδόσφαιρο και αυτός στον Κεραυνό, ως στόπερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected