Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πάμισος

Τέσσερις προσθήκες ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Πάμισος.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Αλεβίζου (φωτ. 11/10/1982, αμυντικός) από τον Τέλλο Άγρα Γαργαλιάνων (ομάδα Α’ τοπικής της Μεσσηνίας), με θητεία μεταξύ άλλων σε Καλαμάτα και Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Πέτρου Μανιατέα (23/07/1992, μέσος) από την ΑΕ Αβίας, του Τάσου Γεωργουδιού (1995, αμυντικός) από τον ΑΠΣ Πάτραι και του Μανώλη Κοντομανωλόπουλου από την Ακαδημία Παμίσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Ποδοσφαιριστές του Παμίσου είναι οι Βασίλης Αλεβίζος, Πέτρος Μανιατέας, Τάσος Γεωργουδιός και Μανώλης Κοντομανωλόπουλος. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες !

– Ο Βασίλης Αλεβίζος είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, με παραστάσεις από Α’ και Β’ Εθνική, ενώ ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας το 2014 που στέφθηκε πρωταθλήτρια!

– Ο Πέτρος Μανιατέας έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Αβίας και τον ΑΟ Φαραί, τον ΠΟΜ Πυλαίας και τα Γρεβενά, με παραστάσεις από την Γ’ Εθνική κατηγορία.

– Ο Τάσος Γεωργουδιός αγωνιζόταν στον ΑΟ Πάτραι τα τελευταία δυο χρόνια και ο Μανώλης Κοντομανωλόπουλος στην Ακαδημία Παμίσου!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected