Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές, τρεις αποχωρήσεις ο Αμβρυσσέας

Δύο προσθήκες παικτών στο ρόστερ αλλά και τρεις αποχωρήσεις ανακοίνωσε σήμερα (5/1) ο Αμβρυσσέας Διστόμου.

Οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν τον Θανάση Κυριακόπουλο (15/01/1998, μέσος) από τον Φωκικό, παλαιότερα σε MFK Karvina U21 Τσεχίας, Παναργειακό, Θεσπρωτό και στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης αλλά και τον Στάβρε Ρένο (φωτ. 25 ετών, επιθετικός) που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Μακεδονικό και πριν σε Πιερικό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ΑΕΠ Κατερίνης.

Από την ομάδα αποχώρησαν οι Θανάσης Τέλλος, Γκρεγκόρ Τοπάλι και Παναγιώτης Μανιδάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Αποχωρήσεις παικτών»

Για διάφορους λόγους δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ομάδας μας οι παρακάτω ποδοσφαιριστές : Τέλλος Θανάσης, Τοπάλη Γκρεγκόρ, Μανιδάκης Παναγιώτης. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στο Σύλλογο μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία στον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό που θα επιλέξουν!

« Μεταγραφικές κινήσεις »

Ο πρόεδρος Ηλίας Καβαλαγιός έχει αναλάβει προσωπικά την διαφοροποίηση του ρόστερ σε συνεννόηση με το προπονητικό team και σε αυτό το πλαίσιο απέκτησε τους επιθετικούς : Κυριακόπουλο Θανάση 21 ετών από Φωκικό και τον Σταύρε Ρένο 25 ετών από Μακεδονικό, ενώ τις επόμενες ημέρες πιθανόν να γίνουν και άλλες προσθαφαιρέσεις για την τελική διαμόρφωση του ρόστερ που θα τρέξει στον δεύτερο γύρο με στόχο την παραμονή στη Γ’ Εθνική!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected