Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 8ος όμιλος] ΑΕ Ερμιονίδας – ΑΟ Κατασταρίου 1-3

Ανήμερα των Φώτων ο ΑΟ Κατασταρίου πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και παρά τις δυσκολίες που είχε με την αποχώρηση παικτών κέρδισε μέσα στο Κρανίδι δικαία την ΑΕ Ερμιονίδας με 3-1 και έκανε ένα τεράστιο βήμα παραμονής στην κατηγορία ανεβαίνοντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 22 βαθμούς.

Τα γκολ για τους νησιώτες πέτυχαν οι Μεζίνι (10΄), Μαρούδας (57΄) και Κάρδαρης (64΄) για την Ένωση είχε ισοαφάρισει ο Τριμπόνιας στο (33΄) Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Ο ΑΟΚ με τον Τηλιόπουλο (75΄) και η Ερμιονίδα με τον Τριμπόνια (81΄)

Παρουσία λιγοστών φιλάθλων (περίπου 100 ) άρχισε το ματς στο γήπεδο του Κρανιδίου. Παιχνίδι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας για τον 80 όμιλο, ανάμεσα στην ΑΕ Ερμιονίδας και τον ΑΟΚ Ζακύνθου. Ο τεχνικός του ΑΟΚ παρέταξε την ομάδα του με 2 αλλαγές, με δύο καινούργια πρόσωπα.

Ο ένας ήταν ο Θεόδωρος Μπριλάκης ο οποίος παίρνει θέση βασικού από την αρχή σαν αμυντικό χαφ και ο δεύτερος ήταν ο Νίκος Κορφιάτης ο οποίος μέχρι πρότινος είναι πάρει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα και πήρε θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

το φιλμ του αγώνα στο ioniansports.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Ερμιονίδας: Αλευράς, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, Νικολόπουλος, Τριμπόνιας, Μακρίδης, Πούτσι, Σαλταπίδας.

ΑΟ Κατασταρίου: Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Καρβούνης, Κουρέλλας, Μπριλάκης, Τηλιόπουλος, Πέττας, Κάρδαρης, Μεζίνι, Κορφιάτης  (46′ Μαρούδας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected