Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Βράζει” η διοίκηση της Νίκης με Ντζαλό και Ακασού!

Η Νίκη Τραγανού ηττήθηκε την Κυριακή στο Τραγανό από τον Πανηλειακό με 1-3 για την 13η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και δεν μπόρεσε να κάνει βαθμολογική συγκομιδή, για την οποία παραμένει έντονη ανάγκη στη μεγάλη προσπάθεια της για παραμονή.

Δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα πάντως από αυτό το ματς, αφού εκτός των άλλων, υστέρησε σε κρίσιμες λεπτομέρειες, όπως οι δυο στατικές φάσεις και συγκεκριμένα τα κόρνερ από τα οποία προήλθαν τα δυο πρώτα κρίσιμα γκολ της ομάδας του Πύργου (του 0-1 και του 1-2).

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, είχε βέβαια τις “εκτός προγράμματος” δυο σημαντικές απουσίες του επιθετικού Κάρλος Ντζαλό και του μεσοαμυντικού Ζαν Ακασού, οι οποίοι αρχικά πήραν εορταστική άδεια και άργησαν να επιστρέψουν, ενώ όταν γύρισαν καθυστερημένα, πέντε μέρες μετά τον αρχικό προγραμματισμό, ξαφνικά ζήτησαν να φύγουν από την ομάδα!

Στη Νίκη Τραγανού, όπως είναι φυσικό, «βράζουν» με τη στάση των δυο ποδοσφαιριστών (στη φωτό, από προηγούμενη παρουσία τους, με τα νούμερα 6 και 10, Ακασού και Ντζαλό αντίστοιχα) που “κρέμασαν” και παράτησαν την ομάδα παραμονές ενός κρίσιμου παιχνιδιού.

Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν κρατήσει τις τελευταίες μέρες το θέμα εκτός δημοσιότητας, αλλά τελικά η …δυσάρεστη έκπληξη προέκυψε για τους φίλους της Νίκης όταν οι ομάδες βγήκαν για ζέσταμα πριν το ματς με τον Πανηλειακό κι από την ενδεκάδα έλειπαν οι δυο.

Ο Ακασού μάλιστα δεν ήταν καν στο γήπεδο, ενώ ο Ντζαλό βρισκόταν με πολιτικά στην εξέδρα. Όπως προκύπτει πάντως με τα ως τώρα δεδομένα, από δω και πέρα η στάση της διοίκησης θα είναι πολύ σκληρή απέναντί τους, ζητώντας τους συγκεκριμένα χρήματα για να φύγουν!

«Για να φύγουν θα φέρουν στην ομάδα όσα λεφτά τους ζητήσουμε… Διαφορετικά θα τους “κρεμάσουμε” τα δελτία όπως μας “κρέμασαν” κι αυτοί», ανέφερε χαρακτηριστικά άτομο της διοίκησης.

Ενώ επίσης, άτομα της διοίκησης εξέφραζαν υπόνοιες ότι ειδικά για την περίπτωση του Ακασού πιθανότατα έχει μεσολαβήσει και πρόταση άλλης ομάδας προς τον παίκτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected