Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Αγώνας Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ σήμερα στο “Draw” Cafe

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για το 2019 ξεκινούν από την Πάτρα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το αποψινό (17.00) παιχνίδι.

Το πρώτο ματς του “δικεφάλου” για το 2019 είναι μία προσφορά του “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) στους φίλους του ποδοσφαίρου!

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να μπουν με το δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2019, παρότι τα προβλήματα δεν λείπουν για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου που δεν θα έχει στην διάθεσή του για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους Χατσερίντι, Άκπομ, Βέρνμπλουμ και Πρίγιοβιτς.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κατασταλάξει στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα του, αλλά και στα πρόσωπα. Αναμένεται να ξεκινήσουν οι Πασχαλάκης, κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Κίτσιου, Κρέσπο, Βαρέλα και Τόσκα. Στη μεσαία γραμμή οι Μαουρίσιο και Σάχοφ. Στις πτέρυγες οι Ουάρντα και Λημνιός. Στον άξονα ο Ελ Καντουρί και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρέλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected