Κατηγορίες
Super League 1 - Γενικά - Μεταγραφές

Θέμα χρόνου οι υπογραφές του Ατρομήτου με Dawid Kort!

Τη φανέλα του Ατρόμητου προβάρει ο Πολωνός μεσοεπιθετικός, Νταβίντ Κορτ που…πάτησε Αθήνα και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος όχι μόνο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νταβίντ Κορτ για την μεταξύ τους συνεργασία αλλά ο Πολωνός μεσοεπιθετικός κάτω από απόλυτη μυστικότητα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.

Ο Πολωνός (box to box) ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Βίσλα Κρακοβίας, με τη φανέλα της οποίας έγραψε στο κοντέρ 21 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν.

Εκτός από την Βίσλα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε άλλα πολωνικά κλαμπ (Pogon Szczecin, Bytovia Bytow, F. Swinoujscie) ενώ δεν έχει παίξει ποτέ εκτός των συνόρων της χώρας του.

Ο Κορτ έχει στο βιογραφικό του διεθνείς συμμετοχές με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πολωνίας και μάλιστα ανήκει στο μανατζερικό γραφείο «F-MG.com» το οποίο μεταξύ άλλων παικτών συνεργάζεται και με τον Πολωνό στράικερ της Νάπολι, Αρκάντιους Μίλικ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του SDNA, ο 23χρονος παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη (8/1) και ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου, με την ανακοίνωση της μεταγραφής του να είναι πλέον καθαρά θέμα χρόνου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected