Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Τα βρήκε…σκούρα η ΑΕΚ στα Χανιά, 1-1 με Κισσαμικό!

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στην ΑΕΚ, ισοφαρίζοντας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε 1-1! Η χανιώτικη ομάδα μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά στο Κύπελλο τα καταφέρνει άριστα!

Η ομάδα των Χανίων άξιζε ένα γκολ βάσει της απόδοσης που είχε και τελικά το “βρήκε” με τον Ρίσκι να σκοράρει στην τελευταία φάση του παιχνιδιού! Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί στο 37ο λεπτό, όταν από μπαλιά του Κλωναρίδη στον Πόνσε, ο τελευταίος από πλάγια θέση πλάσαρε για το 0-1.

Ουσιαστικά, η χανιώτικη ομάδα όχι μόνο δεν φοβήθηκε την ΑΕΚ, αλλά την κόντραρε στα ίσια, έχοντας μια πολύ καλή απόδοση και στα δύο ημίχρονα. Πλέον, απομένει ο επαναληπτικός στο ΟΑΚΑ (κατά πάσα πιθανότητα στις 23 του μήνα), όπου σίγουρα η “Ενωση” είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα, ζητούμενο για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό είναι να μπορέσει να έχει τέτοιας ποιότητας εμφανίσεις και στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου είναι πραγματικά άδικο να έχει περιέλθει σε αυτή τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Παπαδόπουλος, Τόλι (81′ Τεγούσης), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Γκίνη, Σελινιωτάκης, Σιμόν (68′ Καραγιάννης), Βρεττός, Χαλκιαδάκης (62′ Αρναρέλλης), Ρίσκι.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο (79′ Γιαννιώτας), Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Χουλτ, Αλεφ, Μάνταλος, Κλωναρίδης (70′ Μοράν), Μπογέ (46′ Λιβάια), Πόνσε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected