Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Ανακοινώνει μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας!

Όλα είναι έτοιμα (και…κλειδωμένα από όλες τις πλευρές όπως πληροφορούμαστε) για την πρώτη και ιδιαίτερα ηχηρή μεταγραφή για τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Και ενώ άπαντες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον ετήσιο χορό της ομάδας και στην κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα σεζόν, έχει ήδη γίνει η προεργασία για την ενίσχυση του γυναικείου ρόστερ και μάλιστα κατόπιν πρωτοβουλίας ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου αλλά και εξαιρετικού επιχειρηματία.

Ο λόγος για τον Αγάπιο Αναστασιάδη (ιδιοκτήτης της εταιρίας “La Cucina” στη Βέροια), ο οποίος είναι ο μεγάλος χορηγός της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και αυτός αποφάσισε να κάνει ένα όμορφο…δώρο στον Γιάννη Γιάννου και στην ομάδα του.

Για την εν λόγω παίκτρια, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για ένα όνομα που αποτελεί brand name στο γυναικείο ποδόσφαιρο και μάλιστα με ουκ ολίγες διακρίσεις από τα 16 της χρόνια όταν άρχισε να εμφανίζεται πιο δυναμικά στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως πληροφορούμαστε, οι ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα και με την προσθήκη της έμπειρης παίκτριας, η ομάδα του Αστέρα αποκτά αυτόματα μια μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της συνέχειας στον 1ο όμιλο της Β Εθνικής κατηγορίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected