Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Βυσσινί” ο Καμίλ Κρολ

Στην Προοδευτική θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καμίλ Κρολ.

Ο 31χρονος (20/06/1987) Πολωνός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Παναργειακό, στον οποίο αγωνίστηκε από το καλοκαίρι του 2018, ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Νέστο Χρυσούπολης, Φωστήρα, ΑΟ Χαλκίς, Ζάκυνθο, Πανελευσινιακό, Βύζαντα Μεγάρων, Δόξα Κρανούλας, Γκόρνικ Πολκόβιτσε, Κλούζμπροκ, Μότορ Λούμπιν, Μπρέσια και Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Αναλυτικά :

“Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του ΑΟ Προοδευτική Νεολαία είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Πολωνό ποδοσφαιριστή Κamil Krol (Kαμίλ Κρόλ ) γεννηθείς στις 20 Ιουνίου 1987.

Ο Κρόλ έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό αλλά και από την χώρα μας τα τελευταία χρόνια με την εμπειρία τους στον χώρος της επίθεσης να τον κάνει να ξεχωρίζει.

Έχει ύψος 1.93 και πριν έρθει στην ομάδα μας αγωνιζόταν στον Παναργειακό (Γ΄εθνική). Την καριέρα του την ξεκίνησε στην Γκόρνικ Ζάμπρε (29 συμ), πέρασε από την Ιταλική Μπρέσια (5 συμ), την Πολωνική Μότορ Λουμπίν (27 συμ, 5 γκολ) και στην Ελληνική του καριέρα έχει αγωνιστεί με την ομάδα της Δόξας Κρανούλας (28 συμ, 5 γκολ ),Βύζα Μεγάρων (22 συμ, 5 γκολ), Ελευσίνα (7 συμ, 5γκολ), Ζάκυνθος (50 συμ, 7 γκολ), Χαλκίδα και Νέστο Χρυσούπολης. Επίσης έχει αγωνιστεί με την Εθνική Πολωνίας under 20.

Τον Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected