Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα πράσινα ο Ανδρέας Μανδύλης

Λίγα 24ωρα μετά τη λύση της συνεργασίας του με τους Αγίους Αναργύρους, ο Ανδρέας Μανδύλης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 29χρονος (27/06/1989) ακραίος αμυντικός συμφώνησε με τη Θύελλα Ραφήνας, την οποία θα ενισχύσει άμεσα και έπειτα από τη θητεία του σε Φωστήρα, Άγιο Ιερόθεο, Τριγλία Ραφήνας, Αστέρα Βάρης, Παναιγιάλειο, Βύζαντα Μεγάρων, Χαϊδάρι, ΠΑΟ Ρουφ, Παναθηναϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αιολικό και ΑΟ Κορωπί, έχει την εμπειρία να αποτελέσει έναν δυνατό «κρίκο» για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του Α.Π.Ο. Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας, ανακοινώνουν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μανδύλη.

Ο 29χρονος αμυντικός-μέσος με πολλές συμμετοχές στα πρωταθλήματα Β’ & Γ’ Εθνικής, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του η ομάδα των Αγίων Αναργύρων, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Α.Ο.Κορωπίου, Αιολικό Μυτιλήνης, Π.Α.Ο.Ρουφ, Βύζαντα Μεγάρων, Κυανού Αστέρα Βάρης, Τριγλία Ραφήνας, Άγιο Ιερόθεο και στον Φωστήρα.

Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια των «Λιγνιτωρύχων» και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με υγεία.»