Διάφορα - Συνεργάτες

“Φωτιά” τα αποψινά ματς στο “Draw” Cafe!

Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ενδεχομένως ο ΠΑΟΚ επιστρέφουν στη Σούπερ Λίγκα, με τους δικούς του στόχους ο καθένας και το ματς της Τρίπολης να μην είναι σίγουρο πως θα διεξαχθεί.

Το καθοριστικό ματς του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη αλλά και τα ματς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, σήμερα στο ποδοσφαιρικό στέκι του Προμηθέα, το “Draw” Cafe!

Ο Ολυμπιακός, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό. Στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφουν τέσσερις παίκτες, με τους τρεις από αυτούς να παίρνουν φανέλα βασικού. Πρόκειται για τους Ομάρ, Σισέ και Ποντένσε, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι στον πάγκο στον αγώνα στην Βοιωτία.

Επόμενος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θέλει να κάνει το «τρία στα τρία» στο ΟΑΚΑ και παράλληλα να κερδίσει για πρώτη φορά μετά σχεδόν τέσσερα χρόνια (25 Απριλίου 2015) την Ξάνθη. Στη διάθεση του Γιώργου Δώνη τέθηκε ο Μακέντα, ενώ μετά από δέκα μήνες μπήκε στην αποστολή του «τριφυλλιού» ο Άλτμαν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ – στο τελευταίο ματς της ημέρας – φιλοξενείται από τον Αστέρα στην χιονισμένη Τρίπολη, με τον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να είναι βαρύς μετά τη χθεσινή χιονόπτωση, με το χιόνι στο τερέν να φτάνει τους 10 πόντους, ενώ είχαν συγκεντρωθεί συνολικά 500 κυβικά που θα επιχειρηθεί να απομακρυνθεί σήμερα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected