Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το κρίσιμο ματς του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη στο “Cafe στο 90′”!

Ποδαρικό με το… δεξί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θέλουν να κάνουν Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ, οι οποίοι κοντράρονται σήμερα (19:30) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση σήμερα για τον “δικέφαλο” που αναμένεται να δώσει ξεχωριστό ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουν στους θαμώνες του “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Οι Αρκάδες προέρχονται από νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ και βρίσκονται στη δέκατη θέση τρέχοντας ένα σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων, ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 του Λεβαδειακού και βρίσκεται στην πρώτη θέση με οχτώ βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος έλυσε χθες το συμβόλαιό του και είναι έτοιμος να υπογράψει στον Άρη.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποτελεί παρελθόν, ενώ εκτός έμεινε και ο Χοσέ Κάνιας ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο ισχίο.

Ορατός είναι και ο κίνδυνος αναβολής του ματς, καθώς χθες υπήρξε έντονη χιονόπτωση στην πόλη, με αποτέλεσμα να κρίνεται σήμερα το κατα πόσο μπορεί να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P