Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές απέκτησε ο ΑΣ Γιαννιτσά

Τους Συμεών Συμεωνίδη (06/02/2002, μέσος), Γιώργο Τοψή (φωτ. 16/03/2004, τερματοφύλακας) και Χρήστο Παπαδόπουλο (13/06/2002, επιθετικός) ενέταξε στο δυναμικό του ο ΑΣ Γιαννιτσά.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές ανήκουν στο δυναμικό της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών, από την οποία έχει αναδειχτεί ο Δημήτρης Πέλκας του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Τρεις νεαρούς ταλαντούχους παίκτες απόκτησε ο ΑΣ Γιαννιτσά από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.

Πρόκειται για τους Συμεωνίδη Συμεών μέσο, γεννημένος στις 6-2-2002, Τοψή Γεώργιο Τερματοφύλακα γεννημένος 16-3-2004 και Παπαδόπουλος Χρήστος επιθετικός γεννημένος 13-6-2002 και οι τρεις παίκτες ξεχωρίζαν με την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών και για το σκοπό αυτό, ο ΑΣ Γιαννιτσά τους απέκτησε με σκοπό να δώσει ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά της πόλης να δείξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Να θυμίσουμε ότι η συνεργασία του ΑΣ Γιαννιτσά με την αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών ξεκίνησε πριν λίγους μήνες δηλαδή λίγο μετά την σύσταση της ομάδας, ήταν μια κίνηση που ήθελε ο φίλαθλος κόσμος της Πόλης, μια που η Αθλητική ακαδημία Γιαννιτσών με πάνω από 200 παιδιά πέρα από το γεγονός ότι είναι μόνιμη πρωταθλήτρια Πέλλας και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και στα πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης όπου μετέχει, η συγκεκριμένη ακαδημία δουλεύει επαγγελματικά δίνοντας γερές βάσεις σε νεαρούς φιλόδοξους παίκτες. Μην ξεχνάμε ότι έχει πάνω από 15 παίκτες σε ομάδες Α και Β εθνικής και από την συγκεκριμένη ακαδημία ξεκίνησε και ο Πέλκας του ΠΑΟΚ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected