Αθλήματα

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΣ Judo Ολυμπιακή Ελπίδα Βέροιας

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «SALA» του πολύ-χώρου «ΕΛΙΑ», πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση-κοπή πίτας του ΑΣ Judo Ολυμπιακή Ελπίδα Βέροιας για το 2019.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση:

– ο αντιδήμαρχος κ. Θεόφιλος Κορωνάς,  εκπροσωπώντας το Δήμο Βέροιας,
-ο Πρόεδρος των Αστικών Βέροιας και χορηγός της ομάδας κ. Παύλος Παυλίδης,
-οι νυν και πρώην Πρόεδροι του ΑΣ Αργοναύτες κ. Γρηγόρης Γεωργιάδης και κ. Αυταντίλ Ανθιμιάδης,
-ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας και της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης.

Όπως συνηθίζεται, από τους προπονητές της ομάδας, βραβεύτηκαν ως «Αθλητής της Χρονιάς 2018» ο Αθανάσιος Σκούφιας και «Αθλήτρια της Χρονιάς 2018» η Ελένη Ταξίδου, ενώ για την συμμετοχή του σε Διεθνές Τουρνουά JUDO ως μοναδικός αθλητής στην κατηγορία «JUNIOR» με μετάλλιο τιμήθηκε ο μικρός Judoka Γιώργος Κιρχανατζίδης.

Απονεμήθηκαν επίσης ειδικά μετάλλια στους (5) αθλητές της Ομάδας, Άννα Μέσκα, Αικατερίνη Γκιλιοπούλου, Παναγιώτης Πασβάντης, Βασίλειος Σαράφης και Ιωάννης Κογκέζος που με τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων & Κορασίδων 2018 κατέλαβαν αντίστοιχες θέσεις στην Ελληνική Εθνική Ομάδα JUDO.

Σε ειδικό μετάλλιο αλλά και ιστορικό δώρο-έκπληξη, σε μια συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ο (πατέρας) προπονητής της Ομάδας Dima Σαββίδης τίμησε το (υιό) βοηθό προπονητή, Γιάννη Σαββίδη, για τις εξαιρετικές αγωνιστικές επιδόσεις του και τη συμβολή του στις επιτυχίες της ομάδας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν απονομές «ζωνών» στους αθλητές που επέδειξαν αντίστοιχη πρόοδο, έγινε παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2018 όπου η Ομάδα κατάφερε να αποσπάσει συνολικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και σε (8) διεθνή και (7) εθνικά τουρνουά που συμμετείχε, (33) χάλκινα, (27) ασημένια και (48) χρυσά μετάλλια!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις επιδόσεις της, η Ολυμπιακή Ελπίδα, κατέλαβε τη δεύτερη θέση πανελληνίως σε συγκεντρωτικό αριθμό διακρίσεων σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας JUDO για τις κατηγορίες JUNIOR αλλά και Παίδων & Κορασίδων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ, ευχαριστούν όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαιτέρως:

-τον πολυχώρο «ΕΛΙΑ» και το προσωπικό του,
-το ζαχαροπλαστείο «SPECIAL» του Δημήτρη Ζαγάρη για την προσφορά της βασιλόπιτας,
-το κατάστημα αθλητικών ειδών «ΣΑΡΑΦΗΣ SPORT DESIGN»
-τα «XTREM STORES»
-τα «OLYMPUS sport»
-τα «ADMIRAL»
-τα εκκλησιαστικά είδη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Δανιήλ
-το κατάστημα «La Βougatserie»
-το service ηλεκτρονικών υπολογιστών ΠΑΛΑΣΙΔΗΣ Κυριάκος
για τα δώρα της λαχειοφόρου που προσέφεραν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected