Κατηγορίες
Football League

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης έπαιξε «τόσο… όσο» για να επιστρέψει στα τρίποντα και τα κατάφερε επικρατώντας με 3-1 του Αήττητου Σπάτων (3-1) στο Παγκρήτιο για την 13η αγωνιστική της Football League.

Το σκορ άνοιξε ο Έφορντ με πέναλτι στο 23′, που κέρδισε ο Κουατένγκ. Στο 37 ΄ο Κουατένγκ με δυνατό σου έκανε το 2-1 αλλά στο 54′ μείωσε ο Σταματάκης με σουτ.

Και ενώ ο Εργοτέλης έπαιζε με «10» μετά την αποβολή του Μαζουλουξή με δεύτερη κίτρινη στο 63′, έγινε το 3-1 με κεφαλιά του Ροβίθη μόλις μπήκε στο ματς στο 74′.

Ντεμπούτο με την φανέλα του Εργοτέλη για τον Προβιδάκη. Στο 74′ είχε δοκάρι ο Εργοτέλης με σουτ του Τσέλιου. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Κολλαράς του Αήττητου.

το φιλμ του αγώνα στο athleticradio.gr

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Οικονόμου, Μπουρσέλης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (82′ Γροντής), Τσέλιος, Κατσούρρι (67′ Προβυδάκης), Ιατρουδης, Έφορντ, Κουατένγκ (73′ Ροβίθης).

Αήττητος Σπατών (Πέτρος Δημητρίου): Κοκκαλάς, Αφράτης (46′ Πλαβούκος), Κολλαράς, Μάγκας, Ηρακλής (78′ Αμπάρα), Σπυρόπουλος, Κασνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Ταμπάκης (89′ Ν’ Γκομπά).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected