Κατηγορίες
Football League

“Στοπ” στη Φιλιππούπολη για τον ΝΠΣ Βόλος

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το σημερινό (19/1) ντέρμπι της Football League ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον ΝΠΣ Βόλο στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για την 13η αγωνιστική της Football League.

Ένα ματς στο οποίο ο Βόλος πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό και προηγήθηκε νωρίς με τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει στην επανάληψη και ενώ στο πρώτο είχε τις ευκαιρίες να έχει φέρει το ματς στα ίσια και να διεκδικήσει ακόμα και τη νίκη.

Τελικά η μπίλια έκατσε στο Χ ένα αποτέλεσμα που διατηρεί το αήττητο στον βολιώτικο σύλλογο έχοντας πλέον 32 βαθμούς, έναντι 24 του Απόλλωνα που πάντως διατηρείται στην δεύτερη θέση και περιμένει το αποτέλεσμα της Κέρκυρας στη Σπάρτη για να δει που θα βρίσκεται.

Παιχνίδι ντέρμπι στο γήπεδο της Φιλιππούπολης ανάμεσα στον δεύτερο της βαθμολογίας Απόλλωνα και τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλο σε παιχνίδι παρουσία περίπου 700 φιλάθλων που βρέθηκαν στο ματς για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι, μεταξύ δύο εκ των καλύτερων ομάδων της κατηγορίας.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Μαρτσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Χατζής (63′ Λίταινας), Καρατάσιος, Τασιούλης, Μαρκολίνο, Λούκας Ράμος, Πολέτο (90’+1 Καμπέρης), Λουκάο.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Καρίκι, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Λούκας Γκαρσία, Πίτου Γκαρσία (72′ Φράγκος), Κότο (62′ Ενγκουέμ), Ηλιόπουλος (72′ λ.τ. Πέντα), Μάντζης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected