Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Super ποδοσφαιρική βραδιά στο Barok Coffee Bar με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει άλλους τρεις βαθμούς για το μεγάλο του στόχο που είναι το πρωτάθλημα κόντρα στον Πανιώνιο, την ώρα που ο δεύτερος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Γιάννενα. Ο χαμένος χάνεται στην Ριζούπολη, στα τρία ματς που ανοίγουν την 17η αγωνιστική της Super League.

Μια πολύ “γεμάτη” ποδοσφαιρική ημέρα η σημερινή και οι θαμώνες του Barok Coffee-Bar έχουν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να απολαύσουν ποδόσφαιρο μαζί με το αγαπημένο τους ρόφημα!

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανιώνιο των πολλών προβλημάτων με στόχο να κάνει άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς και πέρασε με το επιβλητικό 3-0 από την Τρίπολη και διατήρησε την διαφορά των 8 βαθμών από τον Ολυμπιακό. Τα ευχάριστα συνεχίζονται αφού Πασχαλάκης και Κρέσπο συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ ετοιμάζεται να υπογράψει και ο Σβιντέρσκι. Στα αγωνιστικά, μπήκε στην αποστολή ο Πέλκας, εκτός ο τιμωρημένος Μάτος. Στην αντίπερα όχθη, ο Πανιώνιος ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με αρκετά προβλήματα για άλλη μια φορά αφού εκτός έμεινε ο Σπιριντόνοβιτς ο οποίος δείχνει με την συμπεριφορά του πως δεν επιθυμεί να μείνει στην ομάδα, ο τιμωρημένος Τσιλούλης αλλά και ο Κεϊτά. Οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

Ο δεύτερος Ολυμπιακός ταξίδεψες στα Γιάννενα με στόχο να πάρει τη νίκη επί του προβληματικού ΠΑΣ, και να παραμείνει στο κυνήγι του ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε καλή κατάσταση, κάνουν πειστικές νίκες που συνδυάζονται και με καλό ποδόσφαιρο και θα διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί. Ο Μαρτίνς πήρε μαζί του τον Φετφατζίδη παρότι φήμες τον θέλουν να αποχωρεί, ενώ εκτός έμειναν και οι Μεριά, Τσιμίκας και Καμαρά, αλλά και ο Σολδάνο. Στον γηπεδούχο ΠΑΣ, η κατάσταση μόνο καλή δεν είναι μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 4-0. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προβληματίζει με την απόδοσή της προκαλώντας και τις έντονες αποδοκιμασίες των φίλων της ομάδας οι οποίοι ζήτησαν εξηγήσεις. Ενισχύθηκαν με τους Μάνο και Σεργκελασβίλι οι Ηπειρώτες, δεν έχει ανακοινώσει αποστολή ο Πετράκης.

Τέλος, στην Ριζούπολη ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο ντέρμπι των ουραγών με τον χαμένο, ειδικά αν είναι οι γηπεδούχοι να αποχαιρετάνε την κατηγορία. Μεταγραφικές κινήσεις στους γηπεδούχους με τους Αγρόδημο, Γαρουφαλιά και Ριβέρο να υπογράφουν με τον Τριάδη να αποχωρεί. Με Ελ Χέλβε και Κονέ η αποστολή. Σε δύσκολη θέση και ο Λεβαδειακός με τον Σανίνο να παίζει το κεφάλι του. Επιστρέφουν οι Τσαμπούρης και Μητρόπουλος που ήταν τιμωρημένοι.

Το πρόγραμμα :

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (17:15)
Απόλλων Σμύρνης – Λεβαδειακός (19:00)
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected