Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τι ματσάρα Θεέ μου! (vid)

Με τον Ζότα να κάνει χατ-τρικ και να σκοράρει στο 93′, η Γουλβς πήρε τεράστια νίκη απέναντι στη Λέστερ με το τελικό 4-3 στο «Μολινό» σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Premier League!

Οι «αλεπούδες» αντιδρούσαν κάθε φορά που η ομάδα του Νούνο Σάντο έπαιρνε το προβάδισμα, πίστεψαν ότι με την κεφαλιά του Μόργκαν στο 86′ θα έπαιρναν τον βαθμό, όμως οι «λύκοι»… δάγκωσαν στο τέλος!

Ξεκίνημα βγαλμένο από τις πιο θετικές σκέψεις του Νούνο Σάντο – για μια ομάδα που συνήθως… πατάει λίγο περισσότερο το γκάζι στο φινάλε – ήταν αυτό για τη Γουλβς απέναντι στη Λέστερ, αφού, στο 12ο λεπτό, το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί στο 2-0! Με μόλις τρεις παρουσίες με τη μπάλα στα καρέ του Σμάιχελ στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, οι «λύκοι» κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές, αρχικά στο 4′ με τον Ζότα που έτρεξε στη μπάλα προ του Σίμπσον και με προβολή από σέντρα του Μουτίνιο έκανε το 1-0, ενώ, στο 12′, από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπένετ με δυνατή κεφαλιά έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό, οι «αλεπούδες» πίεσαν και έφτιαξαν επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της Γουλβς, ο Ρουί Πατρίσιο απέκρουσε ένα πολύ καλό σουτ του Γκρέι, ενώ, στις στιγμές που επέλεγαν οι γηπεδούχοι να βρεθούν μπροστά, ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Γουλβς: Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Σάις, Κάστρο Ότο, Ντέντονκερ, Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο (81′ Γκιμπς – Γουάιτ), Βινάγκρ (73′ Ντόχερτι), Χιμένες, Ζότα

Λέστερ: Σμάιχελ, Σίμπσον (83′ Ιεανάτσο), Μόργκαν, Μαγκουάιρ (48′ Έβανς), Τσίλγουελ, Μεντί, Εντιντί, Ρικάρντο Περέιρα, Γκρέι, Μπαρνς (73′ Μάντισον), Βάρντι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected