Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη νίκη με Μπάμπη Πετρίδη ο Αστέρας Βλαχιώτη! Τι δήλωσε ο Ημαθιώτης προπονητής (vid)

Στο ποδόσφαιρο αποτελέσματα σαν την σημερινή νίκη του Αστέρα Βλαχιώτη επί της Καλαμάτας έρχονται πολύ συχνά.

Αυτό που δεν περίμενε κάποιος ήταν η ιδιαίτερη ευκολία που ήρθε αυτή η νίκη για τους Λάκωνες. Πριν τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου τις δύο ομάδες χώριζαν 25 βαθμοί!

Ένας ψυχωμένος και ενισχυμένος με τις μεταγραφές Αστέρας Βλαχιώτη – με τους νεαποκτηθέντες Ντιέγκο Νέρες, Λαμπρόπουλο, Κακιώνη και Πούφλη στην αρχική ενδεκάδα – καθώς και νέο τεχνικό, τον Ημαθιώτη Μπάμπη Πετρίδη.

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δυσχέραινε τις προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών – συνήθως ο ηττημένος χρησιμοποιεί τον κακό αγωνιστικό χώρο ως δικαιολογία – οι γηπεδούχοι εκτός του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης που πέτυχε ο νεαποκτηθείς από τον Πανσερραϊκό Πούφλης πέτυχε στο 50′ θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί από μόλις το 4ο λεπτό σε φάση όπου η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Σαμπατάκου.

Οι μεταγραφές για τον Αστέρα Βλαχιώτη θα συνεχιστούν και όπως αποδείχτηκε από το σημερινό αποτέλεσμα θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Ακυρώθηκε γκολ της Καλαμάτας ως οφσάιντ και αποβλήθηκε ο Σαμπατάκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν τον αγώνα με 10 παίκτες.

Συνθέσεις

Αστέρας Βλαχιώτη: Λαμπρόπουλος, Παναγόπουλος, Καρνιάτης, Κακιώνης (85′ Εμίλιο), Κότσαλης, Ρανατζής, (Πούφλης 70′), Κολλιάκος, Λεϊμονίτης, Νέρες, Σαμπατάκος, Χρήστου.

Καλαμάτα: Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Κάρλος, Φουάσης, Πινδώνης, Λαθύρης (59’ Γιόνδης), Μίνγκας (63’ Ζελέκου), Χίλγκεν.

Οι δηλώσεις του νέου τεχνικού του Αστέρα Βλαχιώτη, Πετρίδη στο isports.gr:

“Στόχος μας είναι η παραμονή και θεωρώ ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη. Με ψυχή και δύναμη πήραμε μια μεγάλη νίκη σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Δεν υπήρχε ποιότητα, το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ τους διαιτητές για την άψογη διαιτησία τους.”

*το γκολ του αγώνα στο 1:07 του βίντεο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected