Διάφορα - Συνεργάτες

Λαμία – Παναθηναϊκός σήμερα στο “Barok” Coffee-Bar

Παναθηναϊκός και Λαμία συναντιούνται στη δεύτερη από τις τρεις φορές που πρέπει να το κάνουν μέσα στον μήνα, μόνο που απόψε το ματς στη Φθιώτιδα αφορά τη συνέχιση της προσπάθειας των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Μια ακόμη αναμέτρηση που θα απολαύσουν οι θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Δώνη θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως ο Άρης έμεινε στο 0-0 απέναντι στην ΑΕΛ το απόγευμα της Κυριακής, ενώ θετική μπορεί να χαρακτηριστεί και η ήττα του Ατρόμητου που βρίσκεται στην 4η θέση.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί ν’ αποκτήσει μια ελάχιστη ασφάλεια στο 5ο σκαλί της βαθμολογίας, τη στιγμή που η Λαμία παλεύει για την επιβίωσή της και βρίσκεται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας δει θετικά την ισοπαλία δίχως τέρματα ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Απόλλωνα Σμύρνης.

Λαμία και Παναθηναϊκός είχαν παίξει ξανά στις αρχές του μήνα με το σύνολο του Χάβου, με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει πάρει μικρό προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με το 1-0, ενώ, ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, στο… τρίτο και καθοριστικό «ραντεβού» των δύο ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected