Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφή-έκπληξη από τον Διαγόρα Βραχνεΐκων!

Στην απόκτηση του πολύπειρου τερματοφύλακα Κώστα Αγοράκη προχώρησε ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, αφού προέκυψε τις τελευταίες ημέρες πρόβλημα με την παραμονή του Κώστα Πάγκαλου, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Όπως αναφέρει το patragoal, οι άνθρωποι του Διαγόρα ήθελαν μια έτοιμη λύση και όχι κάποιον νεαρό κίπερ. Οι Βραχνιώτες κατέληξαν στον έμπειρο τερματοφύλακα Κώστα Αγοράκη και μετά από συζήτηση που έγινε οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ενταχθεί στο ρόστερ μέχρι το καλοκαίρι.

Αυτό αποτελεί μια επιβράβευση για τον έμπειρο πορτιέρο και δείχνει ότι η θέληση να αγωνιστείς ακόμα και σε υψηλό επίπεδο δεν κοιτάζει ηλικίες, ιδιαίτερα στην θέση του τερματοφύλακα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι άνθρωποι του Ζαβλανίου/Αίαντα που δεν στάθηκαν εμπόδιο στην επιθυμία των δύο πλευρών, παρά το γεγονός ότι ήταν υπερπολύτιμος για την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.

Η επίσημη ανακοίνωση :

«Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων Westenergy καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένειά του, τον πολύπειρο πορτιέρο Κώστα Αγοράκη ο οποίος μαζί με τον Αλέξανδρο Μπαμπούνη θα αποτελέσει το δίδυμο των τερματοφυλάκων της ομάδας μας μέχρι το καλοκαίρι.

H μεταγραφή αυτή αποτελεί μια επιβράβευση και για τον ίδιο για την 30χρονη προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τιμή για εμάς που τον εντάσσουμε στην οικογένειά μας».

Η δήλωση του Κώστα Αγοράκη στην επίσημη σελίδα του Διαγόρα: «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Διαγόρα που με επέλεξαν να αγωνιστώ στην ομάδα και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μέχρι το καλοκαίρι.

Είναι πολύ τιμητικό που ξεχώρισαν εμένα ως έμπειρο τερματοφύλακα να καλύψω ένα κενό που δημιουργήθηκε στην ομάδα. Εύχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ και όπως μπορώ η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση του Ζαβλανίου/Αίαντα που δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία μου να ζήσω αυτή την εμπειρία και που απέδειξαν, γιατί τα δύο τελευταία χρόνια τους είχα μέσα στην καρδιά μου. Εύχομαι και είμαι σίγουρος πως θα πετύχουν τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected