Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το πάνω χέρι για την πρόκριση η Σεβίλλη, 2-0 τη Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Μέσι έμεινε σπίτι για ξεκούραση, ο Βαλβέρδε το παράκανε με το rotation και η Σεβίλλη βρήκε την ευκαιρία για το 2-0, που αφήνει την Μπάρτσα με το μισό πόδι εκτός ημιτελικών στο Κύπελλο.

Καλό το rotation, αλλά αυτή τη φορά ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως το παράκανε. Αφού άφησε εκτός αποστολής τους υγιείς Μέσι, Μπουσκέτς, δεν ξεκίνησε ούτε τους Λουίς Σουάρες, Ζόρντι Αλμπα, Κουτίνιο και με τον Ντεμπελέ τραυματία.

Μόνο που το «Σάντσεθ Πιθχουάν» είναι επικίνδυνο έδαφος για κάθε φιλοξενούμενο και η Σεβίλλη φρόντισε να… τιμωρήσει την «υπεροψία» της Μπαρτσελόνα. Τη νίκησε με το καθαρό 2-0 και πήρε τεράστιο προβάδισμα για να προκριθεί εκείνη στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Σοριάνο, Μερκάδο, Κίερ, Σέρχι Γκόμεθ, Χεσούς Νάβας 71′ Αντρέ Σίλβα), Μπανέγα, Αμαντού, Εσκουδέρο (87′ Αράνα), Σαράμπια (66′ Βάσκες), Πρόμες, Μπεν Γιεντέρ

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σεμέντο (80′ Ζόρντι Αλμπ), Ράκιτιτς, Βιδάλ, Αρτούρ, Αλενιά, Μάλκομ (63′ Κουτίνιο), Μπόατενγκ (63′ Λουίς Σουάρες).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected