Κατηγορίες
Διάφορα

Πανιώνιος – ΑΕΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει το Σάββατο (26/1) η αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Super League. Δύσκολη δοκιμασία για την ΑΕΚ στην Νέα Σμύρνη, τελικός για τον ΠΑΣ Γιάννινα το ματς με τον Απόλλωνα, παιχνίδι με άρωμα Ευρώπης στο Αγρίνιο.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί), με τους θαμώνες να απολαμβάνουν τρεις πολύ ενδιαφέροντες αγώνες.

Συνέχεια στο νικηφόρο της σερί θα προσπαθήσει να δώσει η ΑΕΚ, η οποία δοκιμάζεται στην Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη η οποία προέρχεται από τις δύο σερί νίκες κόντρα απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, θα αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα δίχως τον τραυματία Λιβάια και τον Γαλανόπουλο.

Από την πλευρά του το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου το οποίο αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με πιο χαρακτηριστικό αυτό της μη ενίσχυσης λόγω αδυναμίας να εξασφαλίσει ενημερότητα θέτει σαν στόχο του την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Εκτός πλάνων του τεχνικού της ομάδας της Νέας Σμύρνης για το ματς με την Ένωση τέθηκε ο Σπιριντόνοβιτς ο οποίος μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:15 ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα τον Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι δίχως γυρισμό για τους Ηπειρώτες, οι οποίοι στοχεύουν στο τρίποντο στην προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία. Στα θετικά για τον τεχνικό του «Άγιαξ της Ηπείρου» Γιάννη Πετράκη η έλλειψη αγωνιστικών προβλημάτων, καθώς πέρα του τιμωρημένου Σιόντ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στην διάθεση του. Στον αντίποδα εκτός πλάνων του Μπάμπη Τεννέ τέθηκαν ο Κονέ ο οποίος αποτελεί παρελθόν, ο Κοντοές που προσβλήθηκε από ίωση, αλλά και ο Τζανετόπουλος.

Τέλος στο Αγρίνιο στις 19:00 το απόγευμα Παναιτωλικός και Ξάνθη διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία αναμέτρηση με ευρωπαϊκό φόντο. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στον ΟΦΗ στοχεύει στην επιστροφή της στις νίκες. Εκτός πλάνων του τεχνικού των «καναρινιών» έχει τεθεί ο τιμωρημένος Κυριακίδης, ενώ για τον προπονητή των ακριτών Μίλαν Ράσταβατς ο Λισγάρας που συμπλήρωσε κάρτες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης (17:15)
Παναιτωλικός-Ξάνθη (19:00)
Πανιώνιος-ΑΕΚ (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected