Football League

Ανεβαίνει η Δόξα Δράμας, 1-0 τον Κισσαμικό

Μία ακόμη επιτυχία για τη Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 1-0 του ΑΟΧ Κισσαμικού και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία. Τα εύκολα δύσκολα έκαναν οι Δραμινοί, που στο τέλος κινδύνεψαν με ισοφάριση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, με πολλές φάσεις και η μπάλα πάνω κάτω συνέχεια. Η Δόξα πιο αποτελεσματική στη φάση του 40′ είχε το προβάδισμα στο σκορ απέναντι σε έναν πολύ αξιόμαχο αντίπαλο. Ο Κισσαμικός με μια πολύ καλή επιθετική τριπλέτα, Βρεττός, Κουσκουνάς και Ρίσκι είχε καλές ευκαιρίες στο ενεργητικό του και μια πολύ καλή αμυντική διάταξη. Απώλεια ο τραυματισμός του Πέρεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κισσαμικός είχε την υπεροχή αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας διπλή μεγάλη ευκαιρία στο 85′ με δοκάρι του Σιμόν και εξ επαφής ευκαιρία με τον Κάσσο.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο sportdrama

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Στάικος Βεργέτης): Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Καψάλης, Σιώπης, Μακρής, Πατράλης, Κρητικός (63′ Σαμπανίδης), Ροζέριο (61′ Λεμονής), Μπαϊκαρά, Πέρεθ (46′ λ.τρ. Δούμτσιος).

ΑΟΧ Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σάλιακας, Σισέ (83′ Σιμόν), Φαζός, Παπαχρήστος (46′ Τόλι), Γκίνη, Μουμίν, Κουσκουνάς, Βρεττός, Αρναρέλλης (77′ Κάσσος), Ρίσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected