Διάφορα - Συνεργάτες

Σε Τούμπα και Τρίπολη τα σπουδαία ματς, στο “Barok” Coffee-Bar η…εξέδρα!

Τα παιχνίδια ΠΑΟΚ – ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός είναι αυτά τα οποία ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Κυριακής (27/1) για την 18η αγωνιστική. Υποδέχεται την Λάρισα ο Παναθηναϊκός.

Ένα πολύ ενδιαφέρον βράδυ Κυριακής, μια μεγάλη ευκαιρία για τους ποδοσφαιρόφιλους να απολαύσουν τους αγώνες στο “Barok” Coffee-Bar, με συνοδεία του αγαπημένου τους ροφήματος!

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται την Κυριακή (27/1) η 18η αγωνιστική της Super League, λόγω και της προσεχούς εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής που θα γίνει την Τετάρτη (30/1), η οποία είχε αναβληθεί εξαιτίας της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα στις 17:15 τον ΟΦΗ με τον στόχο του να μην είναι άλλος από την νίκη και παράλληλα να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού του. Λίγη ώρα αργότερα στις 19:30 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη και την έδρα του Αστέρα με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν το τρίποντο προκειμένου να διατηρηθούν στο κυνήγι του «Δικεφάλου του Βορρά».

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 19:00 ο Παναθηναϊκός ο οποίος θέλει να αφήσει πίσω του, τον αποκλεισμό του Κυπέλλου από την Λαμία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Λάρισα. Στις 16:00 ο τέταρτος της βαθμολογίας Ατρόμητος φιλοξενείται στην Λαμία από την τοπική ομάδα σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Ωστόσο η αυλαία της ημέρας ανοίγει στις 15:00 στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τον Άρη, με τους «πράσινους» να αγωνιούν σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον τους στην κατηγορία, εν αντιθέσει με τους «κίτρινους» οι οποίοι θέλουν το τρίποντο προκειμένου να ανέβουν κι άλλο στην βαθμολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής :

Λεβαδειακός – Άρης (15:00)

Λαμία – Ατρόμητος (16:00)

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ (17:15)

Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (19:00)

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected