Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Φουλ δράση σήμερα στο “Barok” Coffee-Bar!

Μια πολύ “γεμάτη” Τετάρτη η σημερινή στο “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας), με τους εξ αναβολής αγώνες της Super League!

ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ετοιμάζονται για άλλους τρεις βαθμούς κόντρα σε αντιπάλους που δύσκολα θα προβάλουν αντίσταση. Δοκιμασία για τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, πέφτουν κορμιά στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της εμβόλιμης 15ης αγωνιστικής.

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες αφού πλέον βρίσκονται κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα με 2-0 από την ΑΕΚ, σε ένα ματς που έχουν δίκαια παράπονα για το αντικανονικό γκολ του Μάνταλου. Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Κεϊτά, εκτός ξανά ο Σπιριντόνοβιτς. Ο Αστέρας υποκλήθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακουύ και ταξίδεψε στην Αθήνα θέλοντας να βάλει τέλος στα αρνητικά σερί αποτελεσμάτων. Εκτός οι Ιγκλέσιας και Βαλιέντε/

Στην Λαμία η τοπική ομάδα ψάχνει άλλο ένα τρίποντο για να κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Μάκη Χάβου προέρχεται από σπουδαία νίκη επί του Ατρόμητου με 2-1, νίκη μάλιστα με ανατροπή. Εκτός οι τραυματίες Μπλάζιτς και Μπεχαράνο όπως και ο Τζανετόπουλος. Ο Απόλλωνας έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού και βρίσκεται σε διαδικασία ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ της. Συνεχίζεται το κύμα φυγής με τους Λούκιτς και Βάσιτς να ετοιμάζουν βαλίτσες.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο σερί νικών της απέναντι στον Λεβαδειακό. Η Ένωση φαίνεται πως έχει βρει τον εαυτό της παρά το γεγονός πως στη Νέα Σμύρνη η εμφάνισή της δεν ήταν ανάλογη των προηγούμενων. Στο -6 από την δεύτερη θέση και τον Ολυμπιακό η ομάδα του Ουζουνίδη ο οποίος μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Λιβάια. Με την ψυχολογία στα ύψη ο Λεβαδειακός μετά τη νίκη επί του Άρη πάει στο ΟΑΚΑ για μια καλή εμφάνιση και αν καταφέρει να κλέψει κάποιο βαθμό.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς να κάνει άλλο ένα βήμα για τον τίτλο και να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα επερχόμενα ντέρμπι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Κάνιας καθώς και στους τιμωρημένους Βιεϊρίνια και
Σάχοφ. Ο ΠΑΣ ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη αποδεκατισμένος αφού δεν υπολογίζει επτά βασικούς ποδοσφαιριστές με τους Τζημόπουλο, Αθανασιάδη, Μιχαήλ, Λέο, Ξύδα, Αποστολόπουλο, Νικολιά να μένουν εκτός για διάφορους λόγους.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον «προβληματικό» των τελευταίων αγώνων Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να περνάνε μια κάμψη αν σκεφτεί κανείς ότι έχουν μόλις ένα βαθμό στα δύο τελευταία ματς και ψάχνουν τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στην μάχη της Ευρώπης. Ο Τραϊανός Δέλλας, πέρα από τους μακροχρόνια τραυματίες Γιαννιώτη, Πάουλο και Καμαρά δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Προβλημάτισε έντονα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΛ μένοντας στο 1-1 παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στο σκορ από το πρώτο λεπτό ενώ αγωνιζόταν και με παίκτη παραπάνω. Γενικότερα οι «πράσινοι» διανύουν έναν κακό Γενάρη και δεν θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που θαύμαζαν όλοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στην Αθήνα έμειναν οι Οικονόμου και Πούγγουρας.

Τέλος, στο Γ. Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΛ με στόχο άλλη μια νίκη που θα τον κρατήσει στο κυνήγι του ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε τρομερή κατάσταση όπως έδειξε και η εύκολη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Μέσα οι Λοντίγκιν και Ζιλ Ντίας, εκτός οι Κούτρης και Σολδάνο. Οι «βυσσινί» από την πλευρά τους πήραν παλληκαρίσιο βαθμό στο ΟΑΚΑ με παίκτη λιγότερο από το 1ο λεπτό. Χωρίς Φατιόν, Γκοΐκοβιτς και Ντέλετιτς ο Τζιανλούκα Φέστα.

Το πρόγραμμα :

Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης (15:00)
Λαμία – Απόλλων Σμύρνης (16:00)
ΑΕΚ – Λεβαδειακός (17:15)
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (19:00)
Ολυμπιακός – ΑΕΛ (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected