Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Μπέρνλι σταμάτησε το σερί της Γιουνάιτεντ! (vid)

Πήγαινε για την 7η σερί νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά λογάριασε χωρίς τη Μπέρνλι!

Μέχρι το 87′ συνέβαινε κάτι μυθικό στο «Ολντ Τράφορντ». Η Μπέρνλι νικούσε 0-2 και έπαιρνε διπλό εκεί μέσα για πρώτη φορά από το 1962. Τελικά όμως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το θαύμα. Ούτε όμως και η Γιουνάιτεντ μία τρελή ανατροπή. Όπως αναφέρει το gazzetta, οι Κόκκινοι Διάβολοι αφού έχασαν τα άχαστα σε όλο το ματς, έκλεψαν τον βαθμό στις καθυστερήσεις, δίχως όμως να φτάσουν στο 7×7, κάτι που θα καθιστούσε τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ ως τον μοναδικό προπονητή που αναλαμβάνει ομάδα και κάνει τόσο τρελό ξεκίνημα.

Η Γιουνάιτεντ έβγαλε και πάλι ένταση, αλλά αυτή τη φορά κάπως καθυστερημένα και ήταν ξεκάθαρα πιο άστοχη από τότε που βρέθηκε στο τιμόνι της ο Νορβηγός τεχνικός. Και εκεί που το πάλευε, είδε πρώτα τον Μπαρνς (51′) και στη συνέχεια τον Γουντ (81′) να της βάζουν τεράστιους μπελάδες. Ωστόσο, το πέναλτι του Πογκμπά (87′) και το εξ επαφής πλασέ του Λίντελοφ (92′) γλίτωσαν τα χειρότερα, αν και τη άφησαν στο -3 από την τετράδα, έχοντας μάλιστα ματς περισσότερο από την Τσέλσι.

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Τζόουνς, Λίντελοφ, Γιανγκ, Σο, Μάτιτς, Περέιρα (63′ Λίνγκαρντ), Πογκμπά, Μάτα, Ράσφορντ, Λουκάκου (67′ Αλέξις Σάντσες)

Μπέρνλι (Σον Ντάιτς): Χίτον, Μπάρντσλεϊ, Μι, Ταρκόφσκι, Τέιλορ, Κορκ, Γουέστγουντ, Χέντρικ, Μπαρνς, Γουντς, ΜακΝιλ (78′ Γκούντμουντσον).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected