Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλη ανάσα για τον Πανιώνιο με γκολάρα Ντουρμισάι!

Το πρωί της Τετάρτης πήρε την ενημερότητα και το απόγευμα το τρίποντο! Ο Φιορίν Ντουρμισάι πέτυχε γκολάρα και ο Πανιώνιος με το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα!

Ο Πανιώνιος έκανε το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή μετά την σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Σε ένα ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί, αφού και οι δύο ομάδες χρειάζονταν τους βαθμούς, ο Πανιώνιος ευτύχησε να έχει έναν Ντουρμισάι που κάνει την καλύτερή του χρονιά και αφού εκμεταλλεύτηκε τις όποιες ευκαιρίες του δόθηκαν, κάνοντας σωστή διαχείριση του αποτελέσματος πήρε το τρίποντο.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα μια ήττα που άξιζε με βάση την κακή του εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και πλέον έχει μπλέξει για τα καλά στην μάχη της παραμονής.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Ακης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Σιντί Αλί (75′ Καμαρά), Τσιλούλης (90′ Σταυρόπουλος), Μανθάτης (60′ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (60′ Φερνάντεθ), Κυριακόπουλος, Μπέλοκ (67′ Ρόλε), Μουνάφο, Κώτσιρας, Τσιλιανίδης (75′ Δουβίκας), Καλτσάς, Μανιάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected