Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δέχτηκε κατά το…ήμισυ το δώρο η Λίβερπουλ, διασυρμός της Τσέλσι! (vids)

Ο Μπενίτεθ της έκανε το δώρο, αλλά η Λίβερπουλ με το 1-1 κόντρα στη Λέστερ δεν το… χάρηκε όσο ήθελε. Στο +5 από τη Σίτι οι Κόκκινοι!

Η Λέστερ στάθηκε γενναία στο «Άνφιλντ» (1-1) και η διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι που ηττήθηκε από την Νιούκαστλ δεν πήγε στο +7, αλλά στο +5.

Παρότι οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν από πολύ νωρίς με σκόρερ τον Μανέ (3’), εντούτοις δεν βρήκαν ποτέ ρυθμό, στο πιο άσχημο εντός έδρας βράδυ σε όλη την σεζόν.

Η ευκαιρία του Μάντισον (20’) σήμανε τα πρώτα καμπανάκια, που δεν εισακούστηκαν αφού ο Μαγκουάιρ ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα (45’, 1-1) σε μία φάση που όλη η άμυνα της Λίβερπουλ κοιμήθηκε.

Μάλιστα, οι «αλεπούδες» θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης σε προσπάθεια του Μάντισον (52’) και σε παραλίγο αυτογκόλ του Μάτιπ λίγο αργότερα, με την Λίβερπουλ να πέφτει σε ένα καλά οργανωμένο τείχος όλο το βράδυ.

Οι κόκκινοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κεϊτά στο 57ο λεπτό, ωστόσο η εμφάνιση τους ήταν κάτω του μετρίου, σε ένα προβληματικό βράδυ, που έδειξε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια από εδώ μέχρι το τέλος.

Την ίδια ώρα, η Μπόρνμουθ νίκησε 4-0 την Τσέλσι στο ντεμπούτο του Ιγουαΐν στην Premier League και η μάχη για την έξοδο στο Champions League εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ!

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Τσέλσι που έτσι όπως πάει κινδυνεύει να χάσει το Champions League. Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι ήταν φάντασμα του εαυτού της στην έδρα της Μπόρνμουθ, η απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν φαίνεται ότι την έχει κάνει χειρότερη αντί να την βελτιώσει.

Όπως αναφέρει το SDNA, η ομάδα του Έντι Χάου πάτησε πάνω σε όλες τις αδυναμίες της Τσέλσι, σημάδεψε τον τραγικό Νταβίντ Λουίζ και έφτασε στο εκπληκτικό 4-0, σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζόσουα Κινγκ. Ο Νορβηγός επιθετικός σημείωσε δύο γκολ (47’, 74’), ενώ ενδιάμεσα είχε φτιάξει και το δεύτερο γκολ του Μπρουκς (63’), με την Τσέλσι να δείχνει παραδομένη στην μοίρα της σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντάνιελς (4-0), σε ένα απίστευτο σκορ που θα προκαλέσει μετασεισμικές δονήσεις στο στρατόπεδο των Λονδρέζων.

Την ίδια στιγμή, στο εξάποντο ντέρμπι παραμονής, Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο 1-1 (77’ Γουόρντ-Πρόους / 41’ Ζαχά), που άφησε αμφότερες πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected