Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όλα τα λεφτά η “εξάρα” της Μπάρτσα, απίστευτο το 6ο τέρμα! (vid)

Η Σεβίλλη την είχε νικήσει 2-0, αλλά στη ρεβάνς η Μπαρτσελόνα ήταν συγκλονιστική, έκρυψε το τόπι και με το εκπληκτικό υπέρ της 6-1 θα δώσει το παρών στα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι.

Εάν σου ζητούσαν τον ορισμό του τι είναι όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε απλά να τους βάλεις να χαζέψουν το τελευταίο γκολ της βραδιάς στο «Καμπ Νόου». Και άστους να καταλάβουν μετά τι έγινε, ποιος ακούμπησε την μπάλα, πόσες φορές και τελικά να δουν τον Μέσι να βάζει το 33ο γκολ του στη Σεβίλλη και να κλειδώνει μία ακόμα επική ανατροπή στην ιστορία του club. Η Σεβίλλη είχε νικήσει 2-0 στο πρώτο ματς και τα πράγματα ήταν ζόρικα για την Μπαρτσελόνα, που δεν είχε ανατρέψει τέτοιο σκορ στο Κόπα ντελ Ρέι εδώ και 52 χρόνια. Φρόντισε λοιπόν να του δώσει να καταλάβει και να περάσει στα ημιτελικά με το εκπληκτικό 6-1.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Πικέ, Λενγκλέ, Ζόρντι Αλμπα, Σέρζι Ρομπέρτο, Αρτούρ (90′ Αλενιά), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (76′ Βιδάλ), Κουτίνιο (81′ Σεμέντο), Μέσι, Λουίς Σουάρες

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Σοριάνο, Κίερ, Καρίτσο, Σέρχι Γκόμεθ, Αράνα (84′ Χιλ), Μπανέγα (77′ Βάσκες), Αμαντού, Μέσα (77′ Μπεν Γιεντέρ), Πρόμες, Σαράμπια, Αντρέ Σίλβα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected