Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πήρε και Αντωνίου ο Διαγόρας

Σε συμφωνία με τον 21χρονο επιθετικό Χρήστο Αντωνίου προχώρησε ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος συνεχίζει να δυναμώνει το ρόστερ του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το xxsports, ο παίκτης, ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ, θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στους “κυανέρυθρους”, που με την προσθήκη αυτή, βάζουν ένα ακόμα σημαντικό γρανάζι στη “μηχανή” τους.

Ο Αντωνίου ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ακαδημία της “Ένωσης”, ενώ το περσινό καλοκαίρι συμμετείχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” υπο τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού Μανόλο Χιμένεθ. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στο πρωτάθλημα της Footbal League με τη φανέλα του Εργοτέλη, δίχως όμως να μπορέσει να βρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Ηρακλείου.

Η διοίκηση του “ιστορικού” τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη, ο οποίος βρίσκεται στο νησί της Ρόδου και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα. Μάλιστα η μεταγραφή του Αντωνίου, ενδέχεται να μην είναι η τελευταία για την ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected