Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Το μεταγραφικό “πάρε-δώσε” του Πανσερραϊκού

Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση, ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε επίσημα το μεταγραφικό «πάρε-δώσε» του Γενάρη, προσθέτοντας δύο ακόμα ονόματα στο ρόστερ του.

Όπως αναφέρει το serressport, αποκτήθηκαν δυο νεαρά παιδιά απο τον Π.Σ. Σέρρες και την Δόξα Νέου Σκοπού, ως παρακαταθήκη για το μέλλον, ενώ αντίθετα έλυσε την συνεργασία του ο Κώστας Βλαχόπουλος, που ήρθε με πολλές περγαμηνές, αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικά.

Με μια ματιά, ο Πανσερραϊκός, παρά το γεγονός, ότι είναι μακρυά από την πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος, όχι μόνο δεν αποδυναμώθηκε, όπως έκαναν άλλοι αντίπαλοι του στην κατηγορία, για να ελαφρυνθούν οικονομικά, αλλά κράτησε και ενισχύθηκε με παίκτες πρώτης γραμμής, όπως οι Γκούρτσας και Αναστασόπουλος, ενώ ταυτόχρονα απέκτησε νεαρούς αθλητές, με το βλέμμα στο μέλλον!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει συνοπτικά, τα νέα αποκτήματα και τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την σεζόν 2018-2019. Ευχαριστούμε, για την προσφορά τους, όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν με την φανέλα του συλλόγου μας και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ήρθαν:
Δημήτρης Γκούρτσας (Αγροτικός Αστέρας)
Δημήτρης Κεχαγιάς (Απόλλων Παραλιμνίου)
Άγης Πολύζος (Αλμωπός Αριδαίας)
Κώστας Μπίλης (Απόλλων Πόντου)
Κυριάκος Ζώβληκας ( Α.Ε. Χρυσού)
Αλέξανδρος Μασκανάκης (Ασπίς Δραβήσκου)
Αθανάσιος Τσουμαρίδης (ΠΣ Σέρρες)
Νίκος-Διογένης Πολυχρονίδης (Δόξα Ν. Σκοπού)

Αποχώρησαν:
Κλέων Πούφλης
Κώστας Βλαχόπουλος
Χαράλαμπος Βαρδακώστας
Κωνσταντίνος Μορφάκης
Αθανάσιος Βουγιουνδρούκας
Βασίλης Κασίμης
Ιωάννης Νέδος
Χρήστος Μπομπότας (Δανεικος-Α.Ε. Χρυσού)
Ρένος Βουδουρίδης (Δανεικος-Α.Ε. Χρυσού)”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected