Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλο “διπλό” για τον…αποδεκατισμένο Παναιτωλικό!

Αποδεκατισμένος πήγε σήμερα ο Παναιτωλικός στη Λαμία, αλλά με μία εμφάνιση με ψυχή, κέρδισε με 2-0, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και έστειλε «μήνυμα» πως παραμένει πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Όπως αναφέρει το agrinio-sports.gr, ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε με τον Κυριακίδη στο τέρμα, τους Λιάβδα, Αργκους, Μιχάι, Τσοκάνη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Λουσέρο, Τσιγγάρα στον άξονα, τον Γκούγκα οργανωτή, τους Ουίλιαν, Ντίας στα άκρα και τον Μπαϊροβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μάκης Χάβος επέλεξε τον Μελίσσα κάτω από την εστία, τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τον Βάντερσον αριστερά και τους Αντέτζο και Πλιάτσικα στο κέντρο της άμυνας. Μπουλούλης και Δημούτσος έπαιξαν στον άξονα, ο Καραμάνος δεξιά, ο Μπερτόλιο αριστερά και ο Τομάς πίσω από τον Μπαράλες.

Τα «καναρίνια» από το πρώτο λεπτό μπήκαν δυνατά. Πίεσαν ψηλά, στο 2′ απείλησαν με τον Μπαϊροβιτς και δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να «φτιάξουν» παιχνίδι. Την ίδια στιγμή ήταν πολύ καλοί ανασταλτικά, με σωστή λειτουργία στις στατικές φάσεις και στο 21′ «άγγιξαν» το γκολ, όταν ο Ουίλιαν μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το πλασέ του σταμάτησε πάνω στον Αντέτζο. Ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε τότε να «σπάσει» την μπάλα, αλλά λίγο αργότερα… εξιλεώθηκε και σε μία ανάλογη φάση πλάσαρε σωστά.

Από εκείνο το λεπτό οι «κυανοκίτρινοι» διαχειρίστηκαν σωστά το ματς. Οι Γκούγκα, Λουσέρο, Τσιγγάρας πρέσαραν ψηλά, η Λαμία ναι μεν κρατούσε μπάλα, αλλά μέχρι την ανάπαυλα δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Κυριακίδη.

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά και πάλι τα «καναρίνια» έδειχναν να έχουν καλά τρεξίματα. Εκλεισαν τους διαδρόμους και ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, όπου έψαχναν ακόμη ένα γκολ. Ο Γκούγκα στο 65′ αστόχησε από καλή θέση, αλλά ο Μπαϊροβιτς στο 71′ με ένα εξαιρετικό σουτ από πλάγια θέση μετά από μεταβίβαση του κορυφαίου Ουίλιαν, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τον Παναιτωλικό και «σφράγισε» τη μεγάλη του νίκη. Η οποία επισκιάστηκε από τον τραυματισμό, μάλλον μυικό, του Κυριακίδη.

Συνθέσεις

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας,Βάντερσον, Μπουλούλης (70’ Επστάιν), Δημούτσος, Καραμάνος (60’ Πίτι), Τομάς (83’ Σκόνδρας), Μπερτόλιο, Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (62’ λ.τ Γιανακκόπουλος), Μιχάι, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Λιάβας, Γουίλιαν, Λουσέρο, Άργκους, Ντίας, Μπαΐροβιτς (75’ Μαλής), Γκούγκα (82’ Αμαράλ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected